Cum poti castiga bani cu ajutorul masinii personale
7/7153
calendar_month 05 Dec 2017, 18:21
Mașina, proprietate personală, îți face viața mult mai ușoară. Îți oferă o independență extraordinară, pe lângă confort. Mergi unde vrei și când vrei fără să aștepți mijloace de transport în comun, nu mai ari bagaje în spate, iar atunci când ești în vacanță poți economisi bani dormind în mașină. Totuși, atunci când trebuie să o duci la revizie sau să îi cumperi asigurare, lucrurile nu mai sunt la fel de roz. Poți să iei un împrumut instant 24h (pikavippi heti 24h) pentru reparațiile urgente. Dar cheltuielile periodice tot trebuie făcute. Totuși, ar trebui să știi că poți face bani cu mașina personală fără să te înregistrezi ca taximetrist.
Cea mai ușoară modalitate de a câștiga bani cu ajutorul mașinii este publicitatea. Mai exact, să colantezi mașina cu reclama diferitelor firme sau produse. Cu siguranță vezi această metodă de publicitate pe autobuze, mașini de firme și tramvaie. În România a început să se folosească această modalitate de promovare și sunt acceptate și mașinile civile. Prin urmare, dacă ești de acord să modifici puțin aspectul mașinii, poți face și tu acest lucru. Mai mult, dacă accepți colantarea pe întregimea mașinii, vopseaua va dura mai mult timp, pentru că va fi protejată de pelicula de plastic.
Dacă ai niște timp liber, arunci te poți angaja la un serviciu de curierat local. Sunt multe firme care au nevoie de curieri în mod constant care să plimbe acte dintr-o parte în alta a orașului. Firme de avocatură sau contabilitate se numără printre cei acre au nevoie de servicii de curierat numai într-o perioadă exactă a zilei. Îți poți crea o ofertă specifică și să cauți oameni și companii acre au nevoie de astfel de servicii. Mai mult, dacă te specializezi pe o industrie, îți va fi mai ușor să găsești clienți dar vei câștiga și mai bine.
De asemenea, mai poți face curse cu mașina de la supermarket acasă la oameni. Majoritatea taximetriștilor nu acceptă curse scurte, deoarece au impresia că nu câștigă îndeajuns. Prin urmare, oamenii care fac multe cumpărături dar nu au mașină personală trebuie să se târască cu bagajele prin mijloacele de transport în comun. Astfel, un serviciu care te duce acasă chiar și de la supermarketul din cartier, este binevenit. În plus, odată ce te obișnuiești cu acest timp de taximetrie îți va fi mai ușor să te extinzi sau să câștigi și mai mulți bani.

Cu mașina personală poți face și taximetrie. Firmele precum Uber primesc șoferi cu mașini civile. Asta înseamnă că nu trebuie să îți iei aviz de taxi, nu ești obligat să îți vopsești mașina în galben și nici să plătești sumele exorbitante pe care le cer companiile de taxi pentru stație. Plătești un procent mic din câștiguri și restul îți rămâne ție. Pentru a aduce mașina la standardele care le cer aceste companii, poți lua un împrumut pentru șomeri (lainaa työttömälle). Trebuie să știi că aceste companii cer ca mașina să fie în stare perfectă de funcționare, mereu curată și să aibă aer condiționat. Dacă îndeplinești aceste criterii, poți câștiga oricând bani în plus cu mașina ta personală.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?