Cum accesezi simplu un credit pentru capital de lucru?
8/8317
calendar_month 28 Nov 2022, 09:35

Instituțiile financiare nebancare sprijină nu doar persoanele fizice, ci și firmele în accesarea unor credite rapide, utile pentru diferite cheltuieli urgente.

Finanțarea prin credite a companiilor reprezintă o soluție ideală atunci când dezvoltarea afacerii impune majorare de capital printr-un instrument de creditare.

Simplu Credit propune firmelor diferite produse de finanțare, ce pot fi accesate cu ușurință de către firmele mici și mijlocii.

Alegerea unui credit rapid IMM reprezintă un pas simplu spre obținerea unor sume de bani, util pentru a rezolva mai ușor problemele legate de capitalul de lucru.

Ce este creditul pentru capital de lucru?


Un astfel de împrumut nebancar este o sumă de bani cu care o firmă este creditată de un IFN, și poate fi accesată la nevoie pentru a soluționa diferitele probleme financiare care pot surveni în activitatea unei companii.

Orice firmă mai ales la început de drum poate trece prin situații delicate în care lipsesc fondurile necesare pentru achitarea impozitelor, plata salariilor sau achitarea unor facturi la furnizor.

Pentru a evita blocajele și întârzierile la plată, soluția cea mai bună este obținerea unui credit pentru capital de lucru.

O sumă de bani pe care o poți accesa în mod rapid este un instrument de creditare util, mai ales în perioade de criză financiară.

La Simplu Credit, vei achita dobânda doar pentru suma utilizată.

Poți obține un împrumut chiar până la 1.000.000 lei, în funcție de garanțiile depuse și de situația financiară a companiei. (Pentru creditul capital de lucru)

Rambursarea este foarte simplă și se poate face în funcție de situație până la maxim 36 luni. (Pentru creditul capital de lucru)

În ce condiții poate primi o firmă un împrumut pentru capital de lucru?

O firmă în activitate care poate oferi garanții eligibile poate aplica pentru obținerea unui credit pentru capital de lucru.

Documentele societății, diferite documente financiare și cele aferente garanției vor constitui un dosar de credit destul de simplu ce va fi analizat de către reprezentanții Simplu Credit.

Fiecare solicitare în parte beneficiază de atenția și expertiza specialiștilor de la simplu credit iar în funcție de situație aceste documente necesare pentru solicitarea unui împrumut, pot varia.

Cum accesezi creditul Simplu Credit pentru capital de lucru?

În momentul în care ai decis să accesezi un credit pentru capital de lucru poți aplica direct pe website-ul SimpluCredit.ro, din secțiunea Credit pentru firma ta.

Vei completa datele necesare: nume, adresa, CUI-ul firmei, e-mail, suma dorită și eventualele garanții.

În cel mai scurt timp chiar în aceeași zi vei primi un apel din partea Simplu Credit și vei putea discuta direct cu consultanții care se ocupă de credite pentru capital de lucru.Dacă dorești poți apela la numărul de telefon 021.9775, unde vei primi toate informațiile necesare.

O discuție cu reprezentanții Simplu Credit are scopul de a identifica concret necesitățile tale de finanțare și documentele pe care trebuie să le trimiți în vederea analizării cererii de credit.

După ce ai expediat aceste documente vei primi răspuns în maxim 10 zile lucrătoare, iar în cazul în care creditul este aprobat vei putea primi banii direct în contul firmei.

Contractul de credit pentru capital de lucru este conceput clar și detaliat, vei ști de la bun început ce rate are de plătit societatea ta în fiecare lună și cum se va derula procedura de plăți.

Este foarte simplu să rambursezi creditul pentru că vei achita direct în contul bancar Simplu Credit, potrivit graficului atașat contractului.

Ce beneficii oferă un credit pentru capital de lucru de la Simplu Credit?


Dacă nu ai mai accesat până acum un credit IMM,probabil că te întrebi care sunt avantajele pe care ți le oferă un împrumut de la Simplu Credit.

Toate instrumentele de creditare pe care le oferă companiilor acest IFN sunt concepute în mod corect față de clienți.

Respectul și corectitudinea sunt valori esențiale care definesc activitatea Simplu Credit. Fiecare detaliu al contractului de împrumut va fi explicat clar înainte de semnarea contractului pentru a ști exact la ce să te aștepți pe parcursul derulării creditului pentru capital de lucru

Având garanția unui credit aprobat, te poți baza pe suma de bani necesară pentru deblocarea unei activități aflate în impas.

Viteza de aprobare a împrumutului este surprinzător de mare pentru că toate solicitările sunt analizate rapid și răspunsul la cererea de creditare vine în maximum 10 zile lucrătoare de la depunerea documentelor.

După ce completezi pe site solicitarea de credit pentru capital de lucru și-ți lași un număr de telefon vei fi apelat în maximum 15 minute pentru a intra în legătură cu consultanții Simplu Credit.

Flexibilitatea este absolut necesară atunci când analizezi o cerere de creditare pentru o persoană juridică pentru că fiecare firmă este unică, iar situația necesită o abordare personalizată.

Conceperea unei oferte special dedicate unei companii pentru un produs de creditare este absolut gratuită și vei primi tot suportul Simplu Credit în legătură cu viitorul tău împrumut.

Profesionalismul și relația excelentă cu clienții săi recomandă acest IFN, iar din ce în ce mai multe companii aleg să acceseze creditele oferite de Simplu Credit.