Conectivitate, productivitate si colaborare fara efort cu laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 de la ELKO
7/7839
calendar_month 13 Dec 2021, 14:19


ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, aduce laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 in atentia celor care folosesc lucrul de la distanta. Bazandu-se pe puterea procesoarelor Intel® Core™ Generatia a 11-a, pe designul avangardist ce le face ultra-subtiri si usoare si pe elemente de securitate avansate, laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 devin instrumente esentiale pentru angajatii companiilor care doresc sa se concentreze pe cresterea afacerii, depasind problemele de functionare colaborativa a echipei.
Produsele se califica in programul dedicat partenerilor Intel® Partner Alliance – un nou program conceput pentru a ajuta partenerii sa ofere servicii si solutii inovatoare, centrate pe date. Construit in jurul unui numar de roluri, programul este conceput pentru a satisface nevoile afacerii partenerilor, oferind un set personalizat de avantaje, inclusiv materiale de marketing gratuite si cursuri de formare. Astfel prin inregistrarea pana la data de 31 decembrie 2021 se pot castiga puncte pentru fiecare produs Intel eligibil achizitionat. Acestea pot fi utilizate prin vouchere ELKO utile pentru urmatoarele achizitii Intel® la nivelurile Gold si Titanium.
Angajatii apreciaza omogenitatea ecosistemului IT indiferent de unde se afla locul de munca
Dupa circa doi ani de la inceputul restrictiilor COVID-19, viata continua sa arate diferit si inca se foloseste intens termenul „noul normal”, ”noua realitate”. In timp ce declaratiile de la inceputul pandemiei ca am putea abandona in intregime birourile se dovedesc a fi fost exagerate, se pare ca in momentul actual munca hibrida, combinatia dintre munca la distanta si cea de birou, va predomina in companii. Aceasta schimbare obliga sa le ofere angajatilor lor instrumentele necesare pentru a colabora, a contribui si a comunica fara probleme. Laptopurile raman in centrul acestei schimbari si sunt construite cu caracteristici si capabilitati care pot modela noua era a muncii.
Un membru marcant al celei de-a 8-a generatii HP EliteBook este HP EliteBook 850 G8. Modelul aduce utilizatorilor sai performanta oferita de cele mai bune procesoare ULV (ultra-low voltage) de la Intel, din seria Tiger Lake-U, procesare sustinuta pe partea grafica de placa integrata Intel® Iris® Xᵉ Graphics si optional de placa dedicata NVIDIA GeForce MX450. Ecranul LED cu diagonala de 15,6 inci, rezolutie Full HD (1920 x 1080) si Ultra Wide Viewing Angle asigura un raport ecran-corp imbunatatit, de 85%, iar balamaua cu deschidere de pana la 170° il face ideal pentru vizionarea in modul colaborativ. In acelasi timp, caracteristica opţionala HP Sure View Reflect ofera discretie si impiedica instantaneu ochii curioşi sa vada ecranul, generand un efect reflectorizant, de culoarea cuprului, atunci cand ecranul este privit din lateral, facandu-l sa para greu de citit.
Incorporand doua sloturi de memorie DDR4 3200, HP EliteBook 850 G8 se bazeaza pe minim 4 GB si se poate extinde pana la 64 GB, iar stocarea este asigurata de unitati PCIe NVMe SSD cu capacitate de la 128 GB pana la 1 TB.
HP EliteBook 850 G8 se poate conecta aproape de oriunde la internet, beneficiind de suport opţional pentru tehnologia de banda larga wireless 5G, cu antene 4x4, care asigura viteze mari de descarcare şi incarcare. In plus, modulul Intel® AX201 permite conectarea in retelele locale cu Wi-Fi 6 si cu alte dispozitive folosind Bluetooth® 5.
Videoconferintele beneficiaza acum de o calitate superioara a imaginii si a sunetului. Camera web integrata cu senzor HD 720p si microfonul cu funcţia de reducere a zgomotului, bazata pe inteligenta artificiala, asigura o experienţa imbunataţita in conferinţe. In acelasi timp, sistemul audio Bang & Olufsen foloseste tehnologia HP Dynamic Audio ce adapteaza semnalul de ieşire pentru convorbiri, muzica şi filme, eliminand şi zgomotul de fundal.
Securitatea echipamentului si a informatiilor pe care le detine este vitala pentru companii. Disponibila optional, solutia HP Wolf Security for Business ofera protecţie mereu activata şi puternica integrata in hardware, protejand de la BIOS, la browser şi dincolo de sistemul de operare. Asadar, HP EliteBook 850 G8 este intrumentul de lucru perfect potrivit, ce inglobeaza in carcasa sa eleganta performantele de top puse la dispozitie de platforma Intel. Proiectat pentru confort, acesta ofera o experienta de mobilitate deosebita si elemente de securitate avansata pentru companii.
Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe detalii legate de solutiile HP de afaceri, pe platforme Intel, precum si despre programul Intel® Partner Alliance.