Companiile de Inchirieri Auto din Cluj in extaz!
7/7989
calendar_month 04 Apr 2022, 09:22
Au aparut motive de bucurie pentru companiile de Inchirieri Auto din Cluj! Pandemia pare ca a trecut si piata si-a revenit in limitele normalitatii.
Care sunt companiile de Rent a Car care profita cel mai mult de aceasta veste?

Numarul de solicitari pentru Inchirieri Auto, cote maxime.

Au existat la un moment dat motive de ingrijorare despre cum va evolua situatia in urma perioadei pandemice. Exista firme internationale ce s-au retras de pe piata din Cluj considerand probabil ca revenirea va fi una indelungata.
Incepand cu luna Martie a acestui an evolutia pe segmentul de inchirieri auto a fost una ascendenta. Aceasta evolutie pozitiva continua si pentru luna Aprilie, avand ca si cote maxime perioade Sarbatorilor Pascale ce au loc la mijlocul acestei luni.
Pentru perioada Pastelui, stocul de masini disponibile pentru inchiriere este limitat in acest moment si preconizam ca in zilele ce urmeaza vom avea toate masinile rezervate.
Clientii au inteles foarte bine din experientele trecute ca pentru a-ti asigura un autoturism este nevoie de a-l rezerva din timp. La NapocaRent, serviciul deinchirieri auto din Cluj Napoca pentru rezervari nu se solicita nici un tip de avans.
Cele mai cautate clase de masini sunt Mini Suv-urile dar si clasele Compacte. Acestea combina un pret accesibil cu putin din calitatea si experienta masinilor Premium.

Care sunt motivele ce au dus la aglomerarea companiilor de Rent a Car din Cluj?  • Eliminarea restrictiilor de catre Guvernul Romaniei in decursul lunii trecute au dat verde pentru persoanele nevaccinate care din cauza conditiilor impuse s-au aflat in imposibilitatea de a se reintoarce in tara pe parcursul celor doi ani pandemici.


  • Anularea de zboruri de pe Aeroportul Targu Mures si Oradea au redirectionat traficul aerian catre Cluj Napoca.


  • Productia de masini noi a scazut drastic, astfel ca livrarile pentru masinile noi au intarzierii incepand de la 6 si chiar pana la 15 luni pentru unele modele bine echipate. Pentru companiile de ofera doar masini noi, acest factor este foarte important


Astfel ca ne asteptam ca anul acesta sa avem o crestere de cereri pentru perioada de vara. Si asta se datoreaza aglomerarii de evenimente precum nunti si botezuri ce au fost amanate in ultimul timp. Toata lumea doreste sa profite de aceasta libertate, cat timp aceasta mai exista.

Piata de Inchirieri Auto nu inseamna doar inchirieri pe termen scurt.

O cota mare din flotele companiilor se adreseaza inchirierilor pe termen lung, ce sunt contractate deobicei de alte societati comerciale in scopul utilizarii in regim de firma. Aceste practici sunt intalnite la societati ce se ocupa cu comercializarea de produse/servicii door-2-door sau chiar ca si beneficii pentru o anumita categorie de angajati sau manageri, ce beneficiaza de masina de servici. Avantajele pentru alegerea unui serviciu de inchiriere pe termen lung sunt multiple, mentionam doar facilitatile fiscale prin deducerea integrala a cheluielilor si flexibilitatea oferita de acest tip de inchiriere.
Daca nu ai rezervat deja o masina, te incurajam sa o faci acum. Chiar daca nu mai exista disponibilitate pentru toate clasele auto, la NapocaRent avem o flota diversificata de masini de unde vei avea cu sigurantade de unde sa alegi.