Circuit in Europa cu masina
7/7250
calendar_month 18 Ian 2020, 20:03

Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta pentru 2020, poate te va incanta ideea unui circuit cu masina prin Europa. Harta Europei interactiva este o aplicatie care iti va fi un partener de calatorie de nadejde si iti va face viata mai usoara cat timp tu te bucuri de vacanta.
De ce sa pleci in vacanta cu masina prin Europa? In primul rand pentru ca iti ofera o libertate de miscare foarte mare, nefiind legat de ore de zbor sau de plecare a trenurilor ori autocarelor sau de programul grupului.
In plus, o vacanta cu masina este cea mai sigura cale spre a te bucura cu adevarat de natura si de peisajele superbe pe care drumul ti le va scoate in cale, de locurile pitoresti prin care te va purta soseaua. Un alt "plus" este acela ca poti atinge mai multe destinatii intr-un singur sejur.
Fie ca alegi sa pleci cu masina proprie, direct din Romania, fie ca vei alege un alt mijloc de transport si ca vei inchiria o masina la destinatie, poti face o multime de trasee spectaculoase prin Europa. Trebuie doar sa te asiguri ca esti la curent cu legislatia rutiera si n-ar fi rau sa fiti macar doi soferi in masina, pentru a putea conduce cu schimbul.

Harta Europei interactiva perfecta pentru circuite

Orice tara de pe Batranul Continent este foarte promitatoare daca vei dori sa o vezi din masina. Daca preferi un traseu ceva mai scurt, poti opta pentru un circuit Budapesta-Viena-Praga. Cele trei orase iti ofera atractii deosebite, iar drumul dintre ele te va trece prin locuri superbe, de un pitoresc care te va face sa te crucesti.
Daca te incumeti sa te indepartezi de casa, merita sa bifezi un circuit Elvetia-Franta-Italia, sau poate chiar Austria-Germania-Olanda. Te vei bucura de peisaje mirifice, cu castele, parcuri naturale, satucuri ca-n povesti, cu orase splendide si vei putea opri unde iti doreste sufletul pentru a gusta din tot ce iti ofera aceste destinatii.
Vrei sa treci Canalul Manecii in Marea Britanie? Ai grija la condusul pe partea stanga si la volanul pe dreapta. Daca nu te sperie schimbarea, vei trai experiente de neuitat nu atat in marile orase despre care ai auzit si citit atat de multe, cat prin zonele lor rurale si pe drumurile care te vor purta catre destinatii pur si simplu fabuloase.
Te atrage ideea unei calatorii in nordul Europei? Te vei bucura nespus daca vei ajunge in Norvegia, unde poti calatori cu masina pe drumuri magnifice ascunse de paduri si pe spectaculoasa coasta de nord, vazuta de pe Atlantic Road. Sa conduci avand in fata un peisaj cu fiorduri, poduri incredibile, munti si serpentine, pe drumuri care te vor purta prin locuri idilice pentru pescuit si plaja, va fi o experienta de neuitat.
Cat timp voi va bucurati de priveliste si de vacanta, la capitolul "organizare" va va fi de mare ajutor aplicatia Harta Europei, cu informatii despre distante rutiere, localitati, rute auto si trafic. Modul de utilizare peste foarte simplu: completezi campurile "Plecare" si "Sosire", dai click pe butonul "Calculeaza" si afli numarul de kilometri de parcurs pana la destinatia aleasa, timpul calatoriei si costul total pe care il presupune deplasarea. Puteti adauga si o destinatie intermediara cu ajutorul butonului "Via".