hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Cinci alternative pentru Google Play

Cinci alternative pentru Google Play

calendar_month 09 Mai 2014, 13:30
Poate ca nu va place. Poate ca nu gasiti ceea ce cautati. Poate ca uneori se incarca foarte greu si mai da si erori. Oricare ar fi motivul, iata care sunt cele mai bune 5 alternative pentru Google Play.
Yandex. Uriasul rus este un competitor direct pentru Google Play. Peste 85.000 de aplicatii, ajutat si de Kaspersky, care le-a pus la dispozitie solutiile AV de care aveau nevoie.


Amazon Appstore nu poate fi nici el necunoscut. In mod cert, este cel mai reputat dintre toate, dupa Google Play, dispune de zeci de mii de aplicatii. Pentru a-l folosi va fi nevoie sa va instalati propria lor aplicatie dedicata.


APK Train dispune de multe dintre jocurile si aplicatiile extrem de cunoscute si folosite. Ofera doar aplicatii gratuite, dar respectarea problemelor legale aduce siguranta si lipsa grijilor legate de drepturi de autor.


SlideME este un alt magazin reputabil care dispune de un mare numar de aplicatii, gratuite sau nu, acestea putand fi obtinute fie direct de pe site, fie prin instalarea aplicatiei proprietare.


Mobango ofera si el o selectie destul de buna de aplicatii, insa navigarea prin site este ceva mai complicata, descrierile sunt foarte scurte iar screenshot-urile foarte mici. In numar de 100.000, aplicatiile sunt doar din categoria celor gratuite.
 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?