Chelsea se intoarce! Cei 5 fotbalisti care produc revirimentul trupei lui Pochettino!
3/35163
calendar_month 07 Aug 2023, 15:15

Premier League 2023-2024 se anunță a fi unul dintre cele mai interesante campionate de fotbal care au avut loc vreodată. Investițiile semnificative ale cluburilor considerate a fi de mijlocul clasamentului, precum și foamea de revanșă a unora dintre coloșii ligii promit să creeze rețeta perfectă pentru o competiție cum nu s-a mai întâlnit. Printre cluburile de la care fanii au așteptări foarte mari se numără și Chelsea. Iată cine poate să îi readucă pe “Albaștri“ pe locurile fruntașe.

În cine își pune bazele Mauricio Pochettino

Enzo Fernandez - argentinianul în vârstă de 22 de ani a fost adus de la Benfica Lisabona în iarna trecută și deja s-a impus ca titular cert la Chelsea. Enzo este un lider, în cel mai pur sens al cuvântului, iar perioada sa de adaptare în Premier League a ajuns la final. În noua stagiune, argentinianul trebuie să fie vioara întâi pentru londonezi și omul de bază de la centrul terenului.

Reece James - englezul ajuns la 23 de ani va fi folosit de Pochettino pe postul de fundaș dreapta. După ce a fost chinuit de accidentări în ultimele sezoane, Reece a revenit în formă maximă și vrea să pună din plin umărul la revirimentul echipei care l-a crescut și al cărei căpitan vrea să ajungă.

Mykhailo Mudryk - un alt fotbalist adus de noua conducere a lui Chelsea în iarna lui 2023, Mudryk este un ucrainean în vârstă de 22 de ani a cărui principală calitate este viteza. El are o revanșă de luat, după ce nu a impresionat în a doua jumătate a sezonului precedent.

Nicolas Jackson - atacantul senegalez are 22 de ani și a fost transferat în această vară, de la Villarreal. El trebuie să fie noul număr 9 al echipei și are o misiune dificilă, adică aceea de a marca cât mai multe goluri pentru Chelsea, ceea ce puțini atacanți au reușit în ultimii ani.

Christopher Nkunku - o noutate așteptată de toți fanii Premier League, Nkunku este un adevărat superstar. Adus de la RB Leipzig, francezul va evolua în spatele vârfului și are și el misiunea de a marca cât mai multe goluri pentru formația de pe Stamford Bridge.

Primul test pentru noua echipă a lui Mauricio Pochettino va avea loc în data de 13 august, de la 18:30. Chelsea primește vizita lui Liverpool, în prima etapă din Premier League, iar meciul se anunță a fi unul extrem de încins. Liverpool are și ea foarte mulți jucători noi și vine după un sezon mai degrabă slab. Favorită la pariuri online în duelul de pe Stamford Bridge este echipa lui Jurgen Klopp, care are cota 2,35. Cota lui Chelsea este 2,85, în vreme ce remiza are cota 3,50.

În concluzie, Chelsea este un club uriaș din Premier League, care caută să își ia revanșa în fața fanilor, după un sezon nereușit. Mai ales în contextul în care rivalii de la Arsenal și-au depășit condiția și au terminat pe locul 2, fanii trupei de pe Stamford Bridge vor cu ardoare să vadă revenirea echipei lor în prim-plan. Mizează și tu pe “the mighty Blues“, așa cum îi alintă fanii, și profită de cotele excelente, care se pot modifica până la startul partidei.sursa foto: Pexels.comSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?