Cele mai bune smartphone-uri rezistente la apa
7/7129
calendar_month 21 Iul 2017, 17:55
(Sursa foto: Pexels.com)

Devine din ce în ce mai popular ca fiecare companie producătoare de telefoane inteligente să-și lanseze modelul de top având caracteristica de a fi rezistent la apă. Aceste telefoane nu au nevoie de carcase incomode și lipsite de stil, pentru că sunt proiectate încă din fabrică să reziste la o submersiune totală , sau cel puțin să reziste la puțină ploaie.

În acest ritm, rezistența la apă a unui dispozitiv va deveni un standard al industriei, iar în scurt timp vom putea să intrăm în mare sau să sărim în piscine cu telefonul mobil în buzunar. Dar, până atunci, haideți să vedem care sunt în prezent cele mai avansate smartphone-uri rezistente la apă.

Samsung S8

Vrei un smartphone care să arate bine în timp ce îți oferă cea mai bună performanță? Modelele din
(Sursa foto: theandroidsoul.com)

LG G6

Încet dar sigur, producătorul sud-coreean de electronice s-a propulsat și în fruntea industriei smartphone. Similar cu rivalul de la Samsung, și G6,
(Sursa foto: youtube.com)

iPhone 7

Rezistența la apă a fost o caracteristică mult așteptată pe modelele celor de la Apple. Aceștia susțin că

(Sursa foto: youtube.com)

Sony Xperia XZ

Rezistența la apă este o caracteristică de mult implementată pe telefoanele Sony, iar pentru o lungă perioadă de timp aceștia au fost singurii care ofereau această caracteristică pentru modelul lor de top. Sony XZ oferă același standard IP68 precum Galaxy S8 și LG G6, astfel că vă puteți aștepta ca acesta să reziste la apă într-o adâncime de până la 1,5 metri, pentru circa 30 de minute. De asemenea, decizia de a înlocui carcasa de sticlă a precedentelor modele cu o carcasă metalică asigură și o rezistență mai mare la impact.


(Sursa foto: youtube.com)

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?