Cele mai bune imprumuturi sunt doar pe credit247.ro
7/7168
calendar_month 26 Feb 2018, 12:57
Atunci când ai nevoie de bani rapizi, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ceri un credit nebancar. Nu este însă ușor să găsești cel mai bun împrumut, sunt atât de multe oferte pe piață. Ai putea desigur să intri pe site-ul fiecărei firme și să compari caracteristicile împrumuturilor dar e greu de crezut că ai timp pentru asta. Nu are nici un rost să pierzi vremea pentru că alții s-au ocupat deja de asta în locul tău: pe credit247.ro găsești doar cele mai avantajoase produse de pe piață, aranjate într-un tabel care îți permite să-l identifici imediat pe cel care ți se potrivește cel mai bine.
Un credit are mai multe caracteristici dar creatorii site-ului nu le-au inclus în tabel decât pe cele care contează cu adevărat. Lista include desigur numele fiecărei instituții nebancare, apoi timpul total necesar pentru a obține un credit și dacă sunt disponibile produse promoționale cu dobândă zero. Urmează apoi sumele maxime pe care le pot obține clienții noi și cei fideli, apoi durata contractului. Tabelul oferă și un buton pe care poți să apeși ca să soliciți direct împrumutul dorit, fără să mai pierzi timp. În plus, cel mai ieftin împrumut în momentul actual apare primul pe listă, ca să te ajute să alegi mai ușor.
La fel de util și interesant este și blogul site-ului, care este actualizat cel puțin o dată pe săptămână cu articole pe teme financiare. Acestea prezintă teme diverse și sunt scrise într-un stil accesibil, pe înțelesul tuturor. Majoritatea articolelor abordează finanțele personale, de exemplu cum să faci economii sau sfaturi de investiții. Alte subiecte la fel de instructive sunt gestionarea banilor în familie, educația financiară a copiilor, cum să mergi în concediu cu bani puțini și multe altele.
Orice site care se respectă în ziua de azi are și o componentă social media, iar credit247.ro nu face excepție. Există conturi active de Facebook, Twitter și Pinterest unde sunt postate des cele mai noi informații din domeniu. Este o idee foarte bună să le urmărești, ca să fii permanent la curent cu cele mai bune oferte de împrumuturi nebancare dar și cu noutățile din domeniul financiar. Dacă dai Like paginilor de Facebook și Twitter vei afla imediat când apare un credit în rate foarte avantajos, dar și atunci când este publicat un nou articol interesant pe blog.

De ce este mai bun credit247.ro față de alte site-uri similare? În primul rând, datorită muncii echipei care se află în spatele lui. Multe site-uri care compară credite fac în realitate publicitate pentru o firmă sau alta sau prezintă informații care nu mai sunt de actualitate, așa că nu te poți baza pe ele. Credit247 este diferit pentru că specialiștii financiari de acolo analizează continuu piața nebancară și aleg pentru tine cele mai bune produse. La fel ca și blogul, informațiile sunt actualizate foarte frecvent și poți să ai încredere că împrumuturile prezentate pe site sunt cu adevărat cele mai avantajoase dintre toate.