Cele mai bune aplicatii pentru sarcina
7/7306
calendar_month 04 Mai 2020, 11:27
Alegerea unei aplicatii pentru sarcina? De la un cronometru de contractie la meditatie la sfaturi de sanatate, aici sunt cele mai bune.

Inceperea unei familii deschide o lume cu totul noua. Exista atat de multe de invatat: cand sunt cel mai probabil sa raman insarcinata? Cand se va incheia greata? Aceste contractii sunt reale? Voi dormi vreodata bine?
Dar nu va faceti griji, obtinerea raspunsurilor de care aveti nevoie in acest moment poate fi la fel de usor ca descarcarea unei aplicatii. Aflati cele mai bune pe care le-am gasit pentru a va ghida in fiecare etapa - de la incercarea de a concepe pana la urmarirea cresterii copilului dumneavoatra:

Urmarirea fertilitatii si ovulatiei: Ovia

Sa stii totul despre perioada de ciclu lunar poate face o diferenta uriasa cand incerci sa ramai insarcinata. Cu aplicatia Ovia Fertility, puteti urmari perioada si alte informatii despre fertilitate, cum ar fi temperatura corpului de dimineata si fluidul cervical - daca doriti - pentru a afla cand este posibil sa aveti ovulatie. Aplicatia va permite sa stiti in ce zile sunteti mai fertila si cand sa faceti un test de sarcina. Te ocupi de perioade neregulate? Algoritmul Ovia face, de asemenea, previziuni pentru cicluri care sunt mai greu de identificat.

Calculator-Sarcina.ro

Aceasta aplicatie de sarcina all-in-one pleaca de la urmarirea ovulatiei dvs. la numararea contractiilor si va ofera detalii despre tot ceea ce este intre timp. Obtineti actualizari saptamanale despre stadiul de sarcina cu articole, prezentari de diapozitive si videoclipuri pe subiecte relevante pentru ceea ce treceti acum, inclusiv informatii speciale pentru sarcinile cu risc ridicat.
Puteti, de asemenea, sa aflati ziua cand se va naste bebelusul, totul despre primele saptamani de sarcina, pregatirea pentru nastere, pentru venirea micutului acasa, nume de fete si baieti (lista completa), cum se face un test de sarcina si multe altele.