Ce urmaresc oamenii atunci cand isi achizitioneaza mobila pe Internet?
7/7004
calendar_month 28 Ian 2016, 16:08
De cativa ani, tot mai multe persoane prefera sa apeleze la ajutorul internetului atunci cand vor sa isi amenajeze sau sa isi redecoreze casa. Avand la dispozitie un numar impresionant de surse de unde pot afla detalii despre cele mai noi tendinte si stiluri in ceea ce priveste designul si culorile, acestea sunt informate in permanenta si stiu exact ce vor atunci cand se apuca de cumparaturi.

Agentia de marketing onlineDigital Workforcea realizat un studiu despre obiceiurile pe care le au oamenii atunci cand isi cumpara mobila de pe Internet. In urma analizarii rezultatelor, a reiesit faptul ca, in medie, sase din zece persoane pun pe primul loc pretul produselor, pe a doua pozitie in ordinea importantei fiind calitatea lor.

Iata doua magazine online de mobila care au un raport calitate-pret foarte bun:

Unican, o companie suta la suta romaneasca, specializata in productia de mobilier, ofera concepte si solutii complete de amenajare pentru cei care isi doresc sa transforme o casa in “acasa”. Toate produsele comercializate sunt create cu grija de designeri cu experienta pentru a oferi clientilor mobila la comanda, tapet si accesorii in armonie cu stilul lor de viata.

Ca membra a Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania, Unican respecta standardele internationale de calitate. Pentru ca toti clientii sa fie multumiti, materialele si utilajele folosite provin de la firme cu renume pe plan international, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna, crescand astfel calitatea prelucrarii.

Pentru persoanele aflate in cautarea unui magazin online care sa le satisfaca dorintele si preferintele legate demobila si amenajari interioare, Acaju este solutia potrivita. Gama foarte variata de produse, de la coltare, canapele si fotolii, pana la paturi, saltele si chiar seturi complete de mobila pentru living, este disponibila la preturi foarte avantajoase, iar calitatea este la cel mai inalt nivel. In plus, spre deosebire de alte magazine care comercializeaza mobila, Acaju asigura transport oriunde in Romania, iar clientii au posibilitatea de a desface si verifica pachetul primit in prezenta curierului, pentru a fi evitate surprizele neplacute. Cele mai bune dovezi ale profesionalismului angajatilor Acaju sunt cele peste 30.000 de comenzi livrate cu succes in toate colturile tarii, de-a lungul celor zece ani de activitate.

Intr-o perioada in care viata decurge intr-un mod foarte alert, iar timpul este deosebit de important pentru toata lumea, cumparaturile online sunt solutia perfecta pentru a scapa de orele pierdute zi de zi in magazine.