Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi imprimantele laser second hand
7/7034
calendar_month 08 Aug 2016, 09:30

Atunci cand este nevoie sa scoti ceva printat sau pur si simplu sa faci o copie, la cine apelezi daca tu nu ai asemenea aparat in casa? In general, se cauta multifunctionalele, nu doar imprimante. Pentru cei care nu au destui bani le recomandam sa achizitioneze asemenea tehnologie de la second hand, doar sa aiba grija sa probeze aparatele inainte de a le cumpara pentru a fi siguri.
Sa discutam un pic despre imprimantele laser: noi sau second hand pot fi color, pot fi imprimante laser monocrom si matriciale. Acestea sunt ideal de folosit pentru mai multe activitati.
Imprimantele cu raza laser incarca un cilindru, iar raza laser scrie imaginea pe un cilindru. Cilindrul se umple de particule de toner in zonele unde se incarca, apoi se imprima imaginea. Tonerul se fixeaza apoi pe pagina, la temperaturi foarte inalte.
Capul de imprimare trece de la dreapta la stanga si inapoi pana cand intreaga pagina este printata. Pot fi printate pagini in format A4, poti avea imprimare duplex (cum majoritatea au in zilele noastre), iar modul de tiparire este color. Viteza de printare alb/negru poate fi de 35 sau mai mare, in functie de marca si specificatiile tehnice.
Gama de imprimante cu raza laser de la second hand cuprinde mai multe tipuri de produse, in functie de tehnologiile de utilizare. Pot fi cu jet de cerneala, atat color, cat si alb negru.

Imprimantele cu laser de la second hand, mai ieftine decat cele noi

Intotdeauna o imprimanta laser second hand este mai ieftina decat una noua, de aceea este ideal de cumparat in cazul in care nu ai bani suficienti. Indiferent de modalitatea de cumparare, fie de la magazinele clasice, de la un service sau de pe internet, acestea pot fi gasite la un pret excelent. De aceea, trebuie sa te uiti dupa mai multe oferte, ca sa o gasesti pe cea mai potrivita tie. In afara de imprimantele cu laser exista si imprimante inkjet, care au o tehnologie diferite de functionare. Trebuie sa t ii cont de toti acesti parametri in momentul in care iti alegi imprimanta laser de la mana a doua.
Inainte de a cumpara imprimanta laser second hand, fa-ti timp si gandeste-te de ce ai nevoie de asemenea aparat. Trebuie sa faci o lista care sa contina tipuri de lucrari pe care le imprimi, ceea ce inseamna un text simplu dar poate sa fie vorba si despre fotografii. Orice fel de fisier ar fi, de la text si pana la imagini, fii sigur ca faci o alegere buna daca vei cumpara o imprimanta de marca de la un magazin chiar si online. Noi va recomandam cele mai mari marci, de la Brother, Canon, Hp, Ricoh, Samsung si Xerox. Binenteles ca exista si imprimante no-name care sunt foarte bune!
Daca printurile se refera la materiale promotionale, ia in considerare informatiile despre continutul si calitatea imprimarii de care ai nevoie. Astfel, in functie de aceste date vei face o alegere inspirata in ceea ce priveste impimanta pe care ti-o doresti cu adevarat![surse foto: DiablosComputer]Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?