Ce trebuie sa faci pentru rezolvarea rapida de daune Asirom
7/7740
calendar_month 23 Sep 2021, 13:11

Evenimentele nefericite care pot aparea in viata de zi cu zi sunt pe cat de nedorite, pe atat de imprevizibile. Pentru a reduce din impactul lor negativ, ai posibilitatea de a apela la ajutorul companiilor de asigurari. Acestea iti ofera servicii prin care pagubele pe care le poti suferi in urma unor evenimente nedorite sunt amortizate financiar. De asemenea, cu ajutorul unei firme de asigurari poti beneficia de sprijin in rezolvarea daunelor materiale, dar si de ajutor imediat, in cazul in care situatia prin care treci este una urgenta. Daca te afli in situatia de a suferi de pe urma unui accident, primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de sprijinul firmei de asigurari la care ai incheiat o polita este sa notifici dauna. Iar daca este vorba despre daune Asirom, misiunea ta nu va fi una deloc dificila. Alfa din acest articol tot ce trebuie sa stii despre cum sa procedezi, pas cu pas, pentru a-ti rezolva in mod eficient si rapid daunele.

Notifica daune Asirom la orice ora

Imediat dupa producerea evenimentului in urma carora au rezultat daunele pe care le ai de reparat, trebuie sa stii ca este necesar sa notifici compania de asigurari cu privire la problema pe care o ai. Cele mai frecvente situatii de acest gen implica pagube auto. In cazul in care ai asigurare la Asirom si treci printr-un eveniment auto nefericit, trebuie sa notifici imediat compania cu privire la accidentul in care ai fost implicat. In cazul autoturismelor, exista doar doua tipuri de asigurari pe care le poti accesa, respectiv RCA si CASCO. Indiferent de natura contractului pe care il ai incheiat cu Asirom, notificarea imediata a daunei este obligatorie.

Cea mai simpla modalitate prin care poti notifica o dauna este sa apelezi la un centru specializat in astfel de activitati. Firmele moderne care se ocupa cu notificarea de daune ofera servicii bazate pe accesibilitate si promptitudine. Un centru de cosntatare bun iti ofera posibilitatea de a comunica dauna fara sa fie nevoie sa te deplasezi la sediul sau. Ai varianta unei constatari efectuate in sistem electronic, direct pe site-ul firmei pe care o alegi pentru a te ajuta in aceasta situatie. Cum incidentele care iti pot activa nevoia de a folosi asigurarea se pot produce la orice ora, trebuie sa colaborezi cu o firma care are disponibilitate 24/7.

Ce alte beneficii poti avea

Pe langa avantajul de a putea notifica o dauna la orice ora, un centru bun de constatare trebuie sa iti ofere si alte beneficii. Unul dintre cele mai importante este cel de asistenta imediat dupa eveniment. In cazul accidentelor auto, un centru bun de constatare pentru daune Asirom te poate ajuta sa iti tractezi autovehiculul, dar si sa gasesti un service de calitate, care sa ofere reparatii imediate.

Asa cum ai aflat anterior, Asirom este o companie care face parte din Vienna Insurance Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa de Est si Europa Centrala. Pentru a profita de toate beneficiile oferite de contractul pe care l-ai incheiat cu Asirom, este de preferat sa apelezi la un centru de notificare a daunelor care face parte din aceeasi familie. Global Assistance este o companie membra si ea in Vienna Insurance Group si reprezinta o solutie excelenta la care sa apelezi atunci cand ai de comunicat daune Asirom. Fii sigur ca problema ta este luata rapid la cunostinta de catre compania de asigurari si ca rezolvarea ei se petrece in cel mai scurt timp, cu ajutorul profesionistilor de care ai nevoie.