Ce tipuri de electrocasnice mici oferim drept cadou la cununia civila pentru proaspetii casatoriti?
7/7699
calendar_month 30 Aug 2021, 12:43
Cununia civilă este un moment de fericire atât pentru proaspeții căsătoriți, cât și pentru familiile acestora. Această ceremonie se poate realiza în același timp cu cea religioasă sau se poate organiza într-o zi diferită.
În tradiția românească, se obișnuiește ca la cununia civilă să se ofere cadouri sub formă de produse, iar la petrecerea după cununia religioasă să se ofere bani pentru că petrecerea de cununie civilă se organizează doar cu persoane apropiate, iar petrecerea de cununie religioasă se organizează de obicei cu un număr mare de invitați, deci costuri mult mai mari pentru miri.
Dacă ați fost invitat la petrecerea de cununie civilă care se ține în altă zi față de cea religioasă, felicitări, înseamnă că sunteți o persoană importantă pentru tinerii căsătoriți. Acum, ce cadouri le veți face acestora?

Ce cadouri oferim tinerilor căsătoriți pentru cununia civilă?

Cadoul și valoarea cadoului este direct proporțională cu relația pe care o aveți cu aceștia – dacă ești rudă de gradul 1 (frate / soră / mamă / tată, etc.), cadoul trebuie să fie substanțial, mai concret, cel puțin 1.000 de lei. Dacă în schimb ești un prieten apropiat, valoarea cadoului nu trebuie să fie atât de ridicată, vă puteți încadra în 800 de lei sau chiar mai puțin (totul depinde în mare măsură și de locația pe care o aleg tinerii pentru petrecere și costul meniului, deși aceste petreceri se fac de cele mai multe ori într-un mediu privat în casă sau în aer liber).
In cazul în care ești prieten cu norocosul cuplu, îți oferim în rândurile următoare câteva idei de electrocasnice mici pe care le poți oferi în dar la petrecere de cununie civilă.

Categoriile de electrocasnice mici pe care le oferim în dar la cununia civilă

Electrocasnicele mici sunt un dar excelent pentru tinerii căsătoriți pentru că reprezintă un ajutor din partea dvs. pentru noua lor casă împreună. Pentru a vă încadra într-un buget de 800 de lei vă anunțăm că există o plajă largă de electrocasnice mici profesionale pe care le puteți face cadou.

Blender

Oferirea unui blender este un cadou excelent. Cu ajutorul acestuia se pot prepara nenumărate piureuri, supe, deserturi, sosuri și smoothie-uri care aduc un stil de viață sănătos. În plus, pe piață există nenumărate tipuri de blendere care vin cu accesorii suplimentare, precum tel, tocător de carne și legume, pentru a crea o plajă mult mai mare de preparate.
Cât costă un blender – prețul unui blender poate să pornească de 50 de lei și poate să ajungă cu mult peste 800 de lei. Dacă doriți să faceți un astfel de cadou, vă sfătuim să vă uitați la un blender profesional care poate să fie folosit pentru mult timp și să ofere rezultate impecabile.

Mixer

Mixerul este un alt ajutor într-o bucătărie casnică și industrială care nu ar trebui să lipsească. Acesta ajută în prepararea de deserturi fenomenale, aluaturi (pizza, pască, cozonac, pâine, etc.) și creme. Pe piață există în principal două tipuri de mixere de bucătărie: mixer clasic (sau mixer de mână cu două seturi de palete: pentru mixare și pentru aluaturi) și mixer cu bol (care este mult mai practic și de multe ori are și diferite tipuri de accesorii).
Cât costă un mixer – prețul unui mixer poate să pornească de la 30 lei și poate ajunge la câteva mii de euro dacă ne uităm către cele industriale. În schimb, prețul unui mixer profesional pentru uz casnic pornește de la 300 de lei.Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie este un aparat electrocasnic mic care are funcția de multitasking – practic el are integrate mai multe aparate, putând astfel să execute mai multe tipuri de comenzi. Fiecare tip de robot de bucătărie prezintă alte funcții, totul fiind în funcție de cerințele pe care le aveți: există roboți de bucătărie cu funcție de mixer + mașină de tocat, există roboți de bucătărie cu funcție de tocător + blender, etc. – paleta din care să alegeți este mare.
Cât costă un robot de bucătărie – prețului unui astfel de produs începe de la 70 de lei și poate ajunge cu ușurință la mii de dolari în funcție de model. Dacă vă doriți în schimb un robot de bucătărie profesional la un preț accesibil, prețul acestuia pornește de la 400 de lei.