Ce tinuta vestimentara ar trebui sa alegem pentru prima intalnire
8/8074
calendar_month 21 Iun 2022, 11:22
Indiferent de varsta, prima întalnire este mereu cea mai dificila. Vrei sa lasi cea mai buna impresie si, desigur, îti doresti ca aceasta prima experienta sa fie doar începutul sanatos care sa sustina o relatie de lunga durata.

Asadar, cum este recomandat sa te îmbraci la prima întalnire pentru a impresiona în cel mai placut mod partenerul? Chiar daca sfatul general este sa încerci sa te simti cat mai relaxat si în largul tau, avem cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa privesti totul cu un plus de încredere.
Însa, înainte sa vorbim despre vestimentatie, nu uita ca prima întalnire este un bun prilej pentru a-ti da seama daca poate exista un viitor pentru o posibila relatie. Acum este momentul în care îi poti demonstra partenerului ca esti o persoana educata, amuzanta si de încredere.
Pe scurt, nu uita de bunele maniere, fara a adopta o postura foarte riguroasa. Naturaletea si eleganta trebuie sa fie la ele acasa indiferent ca prima întalnire este la un restaurant sau la o plimbare prin parc sau chiar daca se termina cu un Maraton Forte.

Cu ce sa te îmbraci la prima întalnire

Pentru ca totul sa mearga exact cum îti doresti trebuie sa te simti în largul tau. Nu te îmbraca într-un mod total neobisnuit fata de ceea ce obisnuiesti sa porti în mod uzual. Însa, evita extremele: daca vei fi prea elegant te vei simti usor stingher iar daca vei avea o vestimentatie prea relaxata s-ar putea sa nu te încadrezi în context.
Asadar, orienteaza-te în functie de locul în care va avea loc prima întalnire. Exista diferente de abordare chiar si daca alegi sa mergi la un restaurant. Daca locul este ceva mai exclusivist, vei avea nevoie de o tinuta eleganta, de seara. Însa, daca restaurantul are o atmosfera relaxata, cu siguranta poti alege o tinuta mai putin riguroasa.

Alege vestimentatia în functie de partener

Cat de bine cunosti persoana cu care urmeaza sa ai prima întalnire? Daca ati mai vorbit sau petrecut timpul liber împreuna si cu alte ocazii atunci stii cu siguranta cum obisnuieste sa se îmbrace. Alege vestimentatia în functie de ceea ce stii deja pentru a scapa de emotii.
Daca nu îti cunosti atat de bine partenerul, un mic research nu ar strica. Foloseste retelele sociale si descopera cum prefera sa petreaca timpul liber, care sunt grupurile de prieteni si localurile frecventate. Observa-i vestimentatia în diverse împrejurari si doar apoi alege cu ce sa te îmbraci pentru prima întalnire.

Ce culori merg bine la prima întalnire

Culorile pe care le alegi pentru vestimentatia ta vor depinde de mai multe criterii. Spre exemplu, conteaza anotimpul, starea vremii de afara, contextul si locul în care urmeaza sa iesiti împreuna.
Însa, de cele mai multe ori, poti opta cu încredere pentru culori deschise, vesele, care denota un aer relaxat si detasat. Nu vrei sa transmiti ca ai emotii sau ca pui prea multa presiune pe umerii tai.
Din aceste puncte de vedere, echilibrul este mereu recomandat. O tinuta smart-casual este mai potrivita decat una eleganta pentru ca îti ofera mult mai multa libertate în gesturi si în exprimare – nu uita, limbajul corporal este extrem de important atunci cand ai un date.
Alunga din capul tau asteptarile exagerate. Nu, sunt sanse ca întalnirea sa nu se termine în dormitor, dar acest lucru nu trebuie sa fie un dezavantaj. Cu cat se amana acest moment cu atat experienta în sine va fi mai intensa si va va apropia. În orice caz, daca vrei sa scapi de eventualele emotii, e bine sa ai la tine pastile potenta.La ce sa te astepti de la prima întalnire

O prima întalnire reusita este cea în care nimic nu pare fortat. Încearca sa ai o aparitie relaxata prin care sa denoti încredere în tine. Stima de sine este cea mai importanta pentru ca imaginea pe care o transmiti la exterior este direct legata cu cea pe care o ai despre propria persoana.
Nu strica nici sa vorbesti deschis cu partenerul despre tinuta, astfel încat sa va asortati vestimentatia cu ocazia primei întalniri. Vorbeste cu calm, arata-te interesat despre opiniile partenerului si nu uita sa aduci cu tine simtul umorului si cei 7 ani de acasa. Îti vei da seama dupa primele minute daca relatia are un viitor sau nu, asa ca uita de emotii si bucura-te de tot ce are mai bun de oferit întalnirea ta.