hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Ce se intampla cand stai la coada sa cumperi noul iPhone 5? (Video)

Ce se intampla cand stai la coada sa cumperi noul iPhone 5? (Video)

calendar_month 18 Sep 2012, 11:06
Noul iPhone 5 ajunge in magazinele Apple din SUA abia vineri, 21 septembrie, dar cozile formate deja includ fani Apple dispusi sa locuiasca pe strazi cateva zile pentru a fi printre primii ce pun mana pe un iPhone 5. Mersul la toaleta nu este singura lor problema. Afla ce se intampla cand stai la coada sa cumperi noul iPhone 5.
Mai multi fani Apple ce stau la coada in New York pentru iPhone 5 au avut parte de o interventie amuzanta a unor reporteri Fox News. Jurnalista Fox 5 i-a intrebat pe cei de la coada ce parere au despre noul iPhone 5, prezentat apoi ca avand "tastatura laser" si "imagini holografice", scrie CNET.

Informatiile Fox News despre noul iPhone 5 nu s-au bazat pe comunicatul de presa Apple, ci pe un concept de iPhone creat in urma cu un an de Aaatma Studios, fara vreo asociere directa cu Apple.
Cum a ajuns un astfel de reportaj pe post? Simplu, avand in vedere ca in SUA legea iti permite sa exagerezi cat vrei de mult intr-un reportaj televizat, atat timp cat articolul este incadrat la "divertisment". 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?