Ce isi doreste Sony sa prezinte la evenimentul ISE din 2024
3/35633
calendar_month 02 Dec 2023, 13:00


Sony urmeaza sa revina la ISE (Integrated Systems Europe) in 2024 pentru a-si impartasi viziunea de a crea experiente conectate prin tehnologie. Cu solutii expuse pentru sectoarele corporative, retail, educatie si productie virtuala, Sony va prezenta modul in care tehnologia si integrarile inteligente AV schimba modul in care colaboram, pe langa ecosistemul sau in crestere de parteneriate care ajuta la furnizarea de experiente conectate imbogatite. 

Un accent principal pentru Sony este misiunea sa de durabilitate. Pentru a asigura un viitor mai stralucitor, va continua sa-si impulsioneze initiativele de mediu prin construirea produselor sale cu o durata de viata lunga si cu componente inteligente, cum ar fi consumul de energie mai mic alimentat de SoC (sistem pe cip) si functiile de tablou de bord eco.

Standul Sony va oferi oaspetilor oportunitatea unica de a face cunostinta cu cea mai recenta tehnologie care alimenteaza afacerile. Oaspetii vor fi invitati sa vada solutiile si produsele de la Sony functionale cu medii interactive la comanda concepute pentru a simula setarile reale: de la o sala de clasa echipata cu tehnologii educationale cheie, la o cafenea care va demonstra aplicatiile Sony in restaurantele cu servicii rapide, cum ar fi o sala de sedinte corporative simulata. ​ 

Sony are si o zona dedicata parteneriatelor sale de succes si capacitatilor in crestere ale produselor sale variate. 

Afla mai multe informatii pe pagina oficiala Sony.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?