hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Ce inele cu diamant se potrivesc unei femei independente

Ce inele cu diamant se potrivesc unei femei independente

calendar_month 24 Mar 2017, 21:18
Inelele cu diamant celebrează dragostea, tocmai de aceea, ele trebuie să fie strălucitoare, masive, impresionante, anticipând astfel rezistența poveștii de iubire. Dar dacă ele se adresează unei femei puternice, active, cu o carieră plină de succes, care adoră competiția, dar și sportul, și nu se dă înapoi de la nimic?
Noi am pregătit în rândurile de mai jos o listă de inele cu diamant fascinante, care vor dovedi însă o compatibilitate perfectă cu femeia independentă, modernă și puternică!
Inelele cu diamant care se potrivesc unei femei puternice
O femeie puternică încheie afaceri de succes, aleargă pe bandă la sală, escaladează culmi, la propriu și la figurat, și știe să schimbe un bec să sau își bată capul cu reparațiile casnice care, până acum, îl interesau doar pe bărbat. Tocmai de aceea, ea are nevoie de un inel la fel de special, de magic și totodată practic precum personalitatea ei fascinantă. Noi îți prezentăm în rândurile de mai jos modelele Royal Diamante care se adresează femeii independente!
Inelele Eternity. Dragostea trebuie să fie eternă, iar jurămintele pe care le rostim în ziua nunții conturează această imagine a sentimentului nemuritor. De ce nu ai grava promisiunea și în superbul inel cu diamant? Inelele Eternity se deosebesc prin plasarea diamantelor pe toată circumferința inelului, ceea ce le face mai practice și mai ușor de purtat în viața de zi cu zi. Simple, elegante și pline de puterea unei promisiuni pe viață, sunt exact ceea ce își va dori o femeie activă! Inima noastră a tresăltat cu siguranță în fața Inelului de damă Eternity[1] din platină cu diamante de jur împrejur! Culoarea de alb aproape incolor (categoria G) și forma de baghetă sunt de asemenea ideale!
Inelele din platină. Platina e cel mai rezistent material, așa că e de la sine înțeles de ce se va potrivi de minune cu viața unei femei ocupate. Posesoarea sa își va putea purta fără teamă bijuteria favorită, știind că e la fel de puternică precum ea. Noi am opta pentru un inel din platină Semi Eternity (diamantele sunt montate doar pe jumătatea benzii inelului), cu 7 diamante rotunde în setare gheare, care protejează piatra prețioasă. [2]
Inele cu setare Rub Over. Femeile puternice sunt atât de pline de energie, încât le vei vedea mereu ocupate cu ceva: fie că semnează contracte, fac sport, își aranjează părul sau fac curat, mereu se vor întreține cu o activitate. Inelul de logodnă care li se va potrivi mănușă trebuie să țină cont de acest factor. Setarea Rub Over (sau bezel, cum mai este numită) presupune înconjurarea diamantului cu un strat protector de metal prețios. În acest fel, nu există absolut niciun risc ca integritatea pietrei să fie în vreun fel amenințată. Ceea ce nu înseamnă că inelul își va pierde din strălucire sau din frumusețe: Inelul Semi Eternity din aur alb, cu diamante rotunde de 17 carate de la Royal Diamante ne demonstrează din plin acest lucru![3]
Inelele Solitaire. Un singur diamant, care împodobește plin de mândrie, cu strălucirea sa orbitoare, inelul ales! O femeie puternică nu va avea nevoie de o piesă zgomotoasă, decorată cu pietre prețioase în exces, ci va ști mereu să aprecieze dominația singulară a unui diamant! Tocmai de aceea, modelul Solitaire este unul câștigător! Din nou, o setare Rub Over va proteja unicitatea pietrei, iar forma rotundă, de briliant, este garanția rafinamentului clasic: este una dintre cele mai potrivite bijuterii pentru femeia ocupată, independentă și îndrăgostită a anului 2017! Noi am găsit modelul care ne-a fascinat la Royal Diamante: e din aur alb, cu diamant de 18 carate, aproape incolor și de-a dreptul superb![4]
Diamantele se potrivesc oricui, nu sunt doar bijuteria adorată de fetele delicate, care ar renunța la orice ca să o protejeze. Inelele cu diamant vor însoți cu fidelitate o femeie puternică, oriunde ar merge ea, rezistând acelorași provocări cărora ea le face față fără probleme. Ținând cont de criteriile de mai sus, alegerea bijuteriei perfecte, care să se potrivească personalității și stilului de viață ale unei femei puternice, nu a fost nicicând mai ușoară! Pe Royal Diamante poti gasi astfel de inele, pentru femei puternice.

[3]https://www.royaldiamante.ro/inele-cu-diamante/inel-din-aur-alb-18kt-cu-7-diamante-rotunde-rd366w


[4]https://www.royaldiamante.ro/inele-de-logodna/inel-aur-alb-18kt-cu-un-diamant-rotund-brilliant-rd274w