hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Ce gadgeturi aduce HTC la MWC 2014... in spatele usilor inchise

Ce gadgeturi aduce HTC la MWC 2014... in spatele usilor inchise

calendar_month 21 Feb 2014, 12:00
Gadgeturile prezentate de HTC la MWC 2014 intra in doua categorii. Cele mai multe vor fi disponibile publicului larg, dar HTC va dezvalui si trei prototipuri in spatele usilor inchise, doar pentru reprezentantii operatorilor telecom.
Compania taiwaneza lucreaza la trei gadgeturi accesoriu, doua ceasuri inteligente si un "activity tracker" care va oferi si playback audio. Unul dintre prototipurile HTC este bazat pe conceptul de smartwatch Qualcomm Toq, cu ecranul Mirasol.
Al doilea ceas inteligent este bazat pe Google Now.

In timp ce Samsung s-a grabit sa lanseze un ceas inteligent care nu a avut parte de o primire prea calduroasa, HTC a asteptat momentul aparitiei unor tehnologii care sa rezolve problemele autonomiei scazute si ale ecranului LCD.
Qualcomm Toq, cu ecran Mirasol, rezolva ambele probleme, iar daca totul merge bine, HTC ar putea lansa noile ceasuri inteligente pana la finalul anului. Piata gadgeturilor accesoriu este in crestere, iar daca HTC propune consumatorilor ceasuri inteligente cu autonomie buna si cu design atragator, ar putea castiga o cota de piata importanta.
Sursa: Electronista 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?