hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Ce cadouri tehnologice de lux (nu) veti cumpara de sarbatori

Ce cadouri tehnologice de lux (nu) veti cumpara de sarbatori

calendar_month 12 Dec 2011, 16:02
Stiti aproape totul despre tablete PC, despre aparate foto compacte, despre accesorii utile pentru telefoane mobile etc. in general obiecte pe care, cu putin efort financiar, le puteti cumpara pentru voi sau pentru a le face cadou cu ocazia acestor sarbatori de iarna. Stiti probabil mai putine lucruri, insa, despre produsele cu priza pentru cei care isi permit sa dea 5.000 - 10.000 sau chiar milioane de dolari sau euro (nici num ai conteaza) pe gadgeturi.
PCMag.com a realizat un top al cadourilor de lux din domeniul tehnologic. Nu stim daca le veti cumpara sau nu, noi ne facem doar "datoria" sa vi le prezentam.
1. Ipad 2 de 8 (opt) milioane dolari...
Stuart Hugh este creatorul unui trend care va avea doi fani. Spunem asta pentru ca produsul lui Hugs va fi disponibil in doar doua unitati. Si da, este vorba despre un iPad 2 imbracat din cap pana in picioare in aur, care are logo-ul de pe spatele tabletei batut in diamante (53 la numar) totalizand 12,5 carate.
Costa opt milioane de dolari si in mod cert nu este bun de folosit nici macar in cea mai exclusivista cafenea de pe planeta. De ce? Pentru ca luceste prea tare.

2. Aplicatia iPad de o mie de dolari
Merita sa dai o mie de dolari pentru o aplicatie de ipad care are 1,5 MB? Nu stim daca merita, problema este ca exista... Una dintre acestea este The Alchemist SMS de la compania Ferrous Solutions.
Aplicatia ofera profesionistilor din industria de reciclare a metalelor instrumentele necesare pentru a realiza reduceri de costuri.


3. Leica M9 18MP
Am ajuns la un capitol sensibil. Merita sau nu merita o camera (fara obiectiv), dar Leica, aproape 7.000 de dolari. Unii spun ca da, pentru ca producatorul si-ar fi pastrat bunul obicei de a face inclusiv camere digitale de top. Totusi, 7.000 de dolari... e cam mult. (macar sa fi pus un obiectiv pe ea, macar unul de Zorki sau Smena)


4. Bose VideoWave Entertainment System
Daca locuiti intr-o garsoniera sa nu cumva sa dati 5.349 pe acest sistem audio performant. Nu de alta, dar va trebuie o locuinta mai mare, cu un pic de acustica etc. Bose VideoWave Entertainment System inlocuieste cu succes un sistem clasivc 5.1 de top, dispune de un panel de 46 de inci pentru vizionarea imaginilor si chiar de un dock pentru ipod.


5. Sharp Aquos LC-70LE735U
Cu un astfel de televizor veti vedea lumea altfel. Este de la sine inteles ca daca aveti 4.799 de dolari pentru un gadget, oricum vedeti lumea altfel.
Televizorul are 70 de inci este "3D-ready" si consuma foarte, foarte putina energie. Asta inseamna ca stra-stranepotii vor putea amortiza investitia pe care ati facut-o acum.


6. Novero Victoria Choker for Bluetooth
In traducere libera - colier cu bluetooth si handsfree care costa 1099 de dolari. Probabil functioneaza bine cu un iPhone suflat in aur.


7. Calder Laptop Case
Cand auzi ca o husa precum cea din imagine costa 3000 de dolari, te gandesti imediat ce laptop ti-ai putea lua cu banii acestia. Oricum, ca "specificatii", husa Calder Laptop este imbracata in piele adusa tocmai din Suedia si este din fibra de carbon.
8. Ultimate Ears UE 18 Pro
Pe langa design, despre care nu discutam pentru ca gusturile sunt sacre, Ultimate Ears UE 18 Pro par a fi niste casti cu adevarat profesionale datorita caracteristicilor tehnice deosebite.
In interiorul castilor se afla o mica "fabrica" de filtre. Costa 1.350 de dolari.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?