CASE CORESPUNZATOR ECHIPATE CU SISTEME DE ALARMA
7/7190
calendar_month 26 Iul 2018, 15:31
In ultimii ani, sistemele tehnologice din domeniul securitatii publice si private au inregistrat o evolutie in mod considerabil in favoarea sigurantei persoanelor si a bunurilor pe care le poseda. Achizitionarea de sisteme de alarma nu preprezinta un lux, ci o necesitate, o solutie ideala pentru siguranta sporita. Instaland alarme la domiciliu ajutam la stoparea infractionalitatii si consolidam buna conduita umana. Trebuie sa fim in permanenta focalizati pe prevenirea incidentelor; nu ne dorim sa fim obiectul jafurilor, ale violentelor sau vandalismului.
Cele mai multe persoane achizitioneaza sisteme de alarma performante care fac parte din cea mai noua generatie si care impresioneaza cu design ultra-subtire de doar, cu tastatura tactila pentru operare extrem de usoara si ecran LCD cu afisaj in diferite limbi, chiar si romana. Un sistem alarma casa ce calitate superioara permite controlul aplicatiei prin bluetooth pentru programare eleganta, usoara, dar si gratuita.
De retinut este faptul ca marea majoritate a oamenilor cauta sisteme de alarma de tip wireless GSM care permit memorarea a 6-10 numere de telefon, iar in momentul declansarii alarmei, sa se initieze imediat apel catre aceste numere. Mai permite si memorarea a 3 numere exclusive pentru SMS care la fel, la declansarea alarmei, trimite imediat mesaj. Tot prin SMS primiti alerta cazul unui senzor cu baterie descarcata si alarma tamper sau in caz de intrerupere a curentului electric, dar si la revenirea lui. Marea majoritate a acestor sisteme de alarma suporta 100 senzori wireless, 2 sau mai multe zone cablate si aproximativ 10 telecomenzi. De asemenea, aceasta alarma casa wireless GSM accepta comenzi de la distanta prin intermediul telefonului pentru armare, dezarmare, monitorizare si intercom. In ceea ce priveste armarea acestui dipozitiv, aceasta se poate face fie de pe tastatura, telecomanda sau apel telefonic de la distanta. Trebuie mentionat faptul ca armarea si dezarmarea pot fi programate. Intotdeauna apelul de alarma are intaietate, chiar si atunci cand numarul dispozitivului este ocupat.
Pentru cei care pun securitatea pe primul plan si, din fericire sunt din ce in ce mai multi, un kit reprezinta cea mai buna solutie deoarece vor economisi bani, timp si nu vor exista probleme legate de combatibilitatea pieselor. Kiturile au o unitate care poate fi folosita in calitate de telefon wireles si astfel se pot efectua apeluri prin simpla folosire a tastaturii. De asemenea, poate memora numeroase evenimente. De obicei, un kit standard include o unitate centrala, un senzor wireless PIR, un senzor de usa wireless, o sirena, telecomenzi, o sursa de alimentare si un manual de utilizare. Desigur ca in acelasi timp se pot achizitina separat si adauga chiar si 100 senzori precum detectorul de gaz, de fum, de inundatie, etc. Cu aceste componente un sistem alarma casa ofera protectiei oricarui perimetru.
Vrei sa stii intotdeuna ce se intampla cu casa ta? Nu pierde din vederea cumpararea unui sistem alarma casa wireless GSM. Acesta prezinta numeroase avantaje. Unul dintre ele este faptul ca nu implica cablare; nu mai tragi cabluri pereti, iar estetica casei tale nu va fi afectata. La fel procedam cu senzorii, care nu au nevoie de cabluri, ei sunt amplasati in functie de nevoi. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un router wireless. Comunicarea intre senzori si unitate se face rapid, fara probleme, iar aspectul locuintei nu va fi afectat nicidecum.
Nu mai sta pe ganduri, acceseaza acele magazine online specializat in securitate si veti gasi cele mai inteligente sisteme de alarma. Pentru casa, birou, apartament sau magazine, cu apelator telefonic pentru linie fixa sau GSM, veti gasi o paleta variata de alarme sau sisteme antiefractie, fiabile si performante.