Care este cel mai bun site de pariuri sportive online in Romania?
7/7040
calendar_month 08 Sep 2016, 17:44
Sunt unul dintre cei peste 1 milion de români care joacă în mod constant la pariuri, însă mereu m-am întrebat care este cel mai bun site de pariuri sportive online de la noi din țară. Există numeroase pagini web dedicate acestui fenomen, însă numai câteva dintre acestea prezintă ceva credibilitate.
Încercând să evaluez opțiunile disponibile, bazându-mă pe factori precum: continuitate, transparență, tipsteri, parteneri, sprijin pentru pariori și oferte promoționale exclusive, am ajuns la o concluzie destul de clară. Comunitatea pariorilor din România – pentru care oferă ponturi și avancronici nume precum: Helmuth Duckadam, Florin Caramavrov, Ionuț Angheluță, Răzvan Codorean, Marius Huțu și așa mai departe – arecel mai bun site de pariuri din online-ul românesc și totodată singura entitate care a trecut toate testele cu brio.

Alături de pariori

Cea mai activă comunitate de profil se implică activ în problemele pariorilor. Spre exemplu, răsfoind forum-ul Superbet și altele de acest gen, am observat cum numeroși utilizatori au raportat probleme referitoare la platforma de joc a unui operator sau chiar probleme mai grave, legate de suspendarea conturilor sau a plăților.
Partea interesantă a fost să văd cum pariorii respectivi au fost ajutați. În anumite cazuri, în special acolo unde situația o cerea, membrii de seamă ai comunității au acționat ca intermediari pentru cei aflați în dificultate și au reușit să sporească viteza de rezolvare a problemelor.

Cele mai disputate concursuri de profil


Concursul de pronosticuri și Biletul zilei sunt cele mai importante concursuri de pariuri de la noi din țară și ambele se desfășoară pe site-ul comunității. Sponsorii acestor competiții sunt probabil cele mai importante 3 agenții de pariuri online licențiate în România.
Deoarece însumează premii lunare în valoare de 10.500 RON, acestea sunt și cele mai tari confruntări parioristice din țară. Practic, orice poate participa și pune mâna pe bani – iar acest lucru generează o competitivitate ieșită din comun.
Toate ponturile publicate în cadrul acestor confruntări sunt publice și pot fi accesate de către orice vizitator (există o evidență clară a tuturor ponturile oferite). De aceea, acest site poate fi considerat și ca fiind cea mai bună sursă de inspirație pentru ponturile noastre de zi cu zi.

Afli tot ce trebuie să știi din punct de vedere legal


Pe același site de profil am găsit și toate detaliile legate de scandalurile și schimbările legislative ce au legătură cu pariurile.
Pe lângă ghidurile informative referitoare la plata impozitului pentru pariuri online și completarea declarației 200 la ANAF, comunitatea pariorilor din România a lansat în exclusivitate și numeroase informații extrem de ajutătoare.
Ultima premieră difuzată a fost chiar cea care dezvăluia detaliile unei discuții avute de consiliul consultativ ONJN, care făcea vorbire despre impozitarea la sursă a pariurilor online – o inițiativă care ar putea fi pusă în aplicare începând cu anul 2017.
Acolo găsesc mereu orice modificare legislativă legată de industria jocurilor de noroc din România, chiar înainte de publicarea oficială a respectivei schimbări.Găsește cele mai bune oferte promoționale

Trebuie să recunosc că mi-am deschis conturi la 3 case de pariuri online licențiate prin link-urile prezentate pe site-ul comunității, deoarece acolo am găsit oferte de bun-venit mult mai atractive decât cele standard oferite de aceiași operatori (există chiar și bonusuri care sunt de două ori mai mari decât cele obișnuite). Însă lista bonusurile exclusive nu se oprește aici, așa că trebuie să fiți cu ochii în patru. De-a lungul timpului, apar și alți operatori noi care vin cu oferte pe măsură!