Calendar pentru Android gratuit
7/7454
calendar_month 03 Nov 2020, 15:38
Calendarele sunt instrumente utile. Chiar si cele din hartie sunt minunate pentru a va aminti datele, pentru a scoate cosul de gunoi si pentru a tine evidenta zilelor de nastere ale familiei. Unele dintre primele aplicatii mobile au fost agenda si calendarele. Sunt utile pana in prezent pentru exact aceleasi lucruri ca si stramosii lor de hartie.
In mod surprinzator, tehnologia din spatele calendarelor s-a schimbat foarte putin de-a lungul anilor. Majoritatea aplicatiilor din calendar sunt inca doar date de zi masive, cu functii de personalizare. Totusi, exista o multime de lucruri grozave acolo. Iata cele mai bune aplicatii de calendar pentru a va mentine organizat!
Calendar.AI
Calendar.AI este o solutie de calendar mai inteligenta care foloseste algoritmi avansati si carlige de platforma pentru a va face viata mai usoara. Cuprinde o multime de functii inteligente, cum ar fi sondaje pentru insotitori, programare inteligenta si cercetari bazate pe AI, care furnizeaza automat informatii relevante de pe web, astfel incat sa stiti intotdeauna exact cu cine vorbiti si de unde provin..
Calendar.AI se integreaza cu alte aplicatii precum LinkedIn si Google Suite pentru a partaja informatii atat cu clientii, cat si cu colegii de echipa. Calendar.AI este mai mult decat o alta aplicatie de calendar; este un mod complet nou de a te gandi la organizarea vietii tale.
Google Calendar
Google Calendar este aplicatia Oferita de Google, gratuit. Vine stoc pe multe dispozitive. Multe alte aplicatii de calendar se integreaza direct cu acesta. Este destul de simplu in ceea ce priveste caracteristicile. Face lucrurile obisnuite.
Nu exista prea multe moduri de personalizare sau tematica. Cu toate acestea, are o interfata web buna, programe de completare pentru calendar si alte lucruri distractive. In plus, Google il actualizeaza destul de frecvent cu functii noi. De asemenea, este complet gratuit, fara achizitii in aplicatie sau reclama.