Caldura intreaga viata cu o singura investitie
7/7037
calendar_month 24 Aug 2016, 13:49
In timp ce imi planuiam casa, am decis ca voi construi un semineu pentru a-mi incalzi intreaga locuinta. Recunosc ca in initiativa mea m-a urmarit amintirea din casa de la tara a bunicilor mei. Acolo am petrecut toate vacantele si am trait cele mai minunate clipe. Iarna veneam la gura sobei sa ma incalzesc dupa ore intregi de dat cu sania pe ulite.

Mi-am intrebat un prieten care isi construise un semineu in urma cu 7 ani si era foarte multumit de investitia facuta si impresionat de firma cu care a ales sa colaboreze. Asa am aflat de firma Seminee Timisoara.

Am sunat si am vorbit cu unul din consultanti, i-am prezentat nevoia mea si spatiul pe care trebuia sa-l incalzesc, i-am spus ca sunt dispus sa cumpar cele mai bune materiale pentru ca imi doresc sa fac aceasta investitie pentru intreaga viata, cu minimum de intretinere. El mi-a prezentat o multitudine de focare seminee iar eu am ajuns la concluzia ca cea mai buna alegere ar fi un semineu tip centrala, pentru a putea incalzi intreaga casa.

Am optat pentru un semineu cu focar din otel captusit cu samota, deoarece samota ofera un design placut si retine caldura mult timp dupa stingerea focului. Garantia focarului este de 5 ani. Cosul de fum ales este unul profesional pentru siguranta familiei mele si garantia de 30 de ani de la producator. Cu ajutorul tuburilor si grilelor de aerisire, caldura se distribuie si in celelalte camere.

Am ales materialele si cu putina munca atent planificata in trei zile constructia a fost ridicata.Au trecut 6 ani de atunci si semineul a functionat perfect. O data la 5 ani am inlocuit samota care este un consumabil si am curatat cosul de fum inaintea fiecarui sezon. In aceasta consta intretinerea uzuala a semineului.
Am optat pentru un design modern pentru ca acesta se potriveste cu tonul intregii incaperi si ofera un farmec aparte casei mele. Ma bucur de fiecare foc pe care il fac in focar si retraiesc amintirile copilariei, iar simplul privit al focului ma relaxeaza si ma ajuta sa ma deconectez de problemele zilnice.

Daca inca eziti in a-ti construi un semineu, eu te asigur ca nu vei regreta. Apeleaza la expertii de la Seminee Timisoara si acestia te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere, adaptata nevoilor si bugetului tau. De asemenea, iti pun la dispozitie o gama larga de produse: focare, focare pentru seminee centrala, cosuri de fum, sobe si toate accesoriile necesare semineului tau.