Cadouri uimitoare pentru barbati
7/7090
calendar_month 27 Feb 2017, 16:01
Chiar daca in luna martie femeile se bucura de cea mai mare atentie pentru ca se sarbatoresc in zilele de 1 si de 8, nici barbatii nu trebuie neglijati. Sugestii de cadouri dedicate lor sunt nenumarate, insa este important ca darul sa se potriveasca personalitatii sale.
Iata care sunt cele mai inspirate trei idei de cadouri pentru sexul tare, in functie de pasiunile pe care reprezentantii sai le au:

Afaceristul

Pasionat de ceea ce face, acest tip de barbat nu considera niciodata ca munceste. Brief-urile si intalnirile cu clientii sunt pentru el un mod de relaxare, iar deadline-urile sunt provocari pe care le castiga cu succes.
Ce alt cadou i se poate potrivi mai bine tiparului unui antreprenor determinat decat stilouri si alte instrumente de scris? Pentru barbatii ale caror ore de lucru sunt mereu mai multe decat cele de somn, un astfel de dar se va potrivi ca o manusa. Mai mult decat atat, gravarea acestor obiecte de scris ofera un grad si mai mare de personalizare cadoului in sine.

Petrecaretul

Pentru firea petrecareata nu este niciodata prea multa distractie, asa ca ofera-i o vacanta intr-un loc in care sa-si ia portia de energie si de fun. Agentiile turistice se intrec in oferte litoral Early Booking 2017, deci nu iti face griji ca nu gasesti ceva potrivit pentru el. Romania, Bulgaria, Grecia, Spania sau Turcia sunt destinatiile care se bucura de tarife reduse pentru vara anului in curs. Litoralul va astepta sa dati frau liber distrctiei! In timp ce el petrece alaturi de baieti, tu bucura-te de razele soarelui si capata un bronz de invidiat.

Artistul

Daca ceea ce te-a cucerit a fost firea lui artistica, poate ar fi bine sa ii faci un cadou care sa ii alimenteze aceasta inclinatie catre frumos. In cazul in care ii place pictura, procura-i materialele necesare pentru a-si pune imaginatia pe foaie.
Micul scriitor are nevoie de instrumente bune de scris si agende deosebite pe paginile carora sa-si astearna gandurile.

Pentru pasionatul de fotografie, alege ceva care cu siguranta il va da pe spate: ai auzit de acele drone profesionale care capteaza imagini de senzatie de la inaltime?