BRD finanteaza constructia noului stadion Steaua
7/7408
calendar_month 13 Aug 2020, 16:54
Creditorul roman BRD Groupe Société Générale si grupul local de constructii Constructii Erbasu au semnat un contract de credit in valoare de 52,5 milioane de lei (10,9 milioane de euro) pentru finantarea lucrarilor de constructie a noului stadion Steaua din Bucuresti.
in cadrul plafonului de finantare dedicat proiectului, BRD a acordat grupului de constructii o facilitate de credit cu doua componente, una pentru finantarea rotativa a cheltuielilor de constructie si una pentru garantarea obligatiilor asumate in contractul de lucrari, in valoare de 10,9 milioane de lei (2,27 milioane de euro) .
Noul stadion Steaua, construit in contextul in care Bucurestiul gazduieste patru meciuri din campionatul de fotbal EURO 2020, ar trebui finalizat in aceasta toamna.
Stadionul Steaua va fi folosit ca stadion de antrenament de catre echipele care vor veni la Bucuresti in vara anului 2021. Meciurile oficiale se vor disputa pe Arena Nationala.
Noua arena Steaua, cu o capacitate de 31.254 de locuri si o suprafata construita de 82.000 mp, indeplineste criteriile impuse de UEFA pentru competitiile sportive.


Pentru a citi cele mai noi stiri financiare intra pe blogul nostru unde poti citi despre pensia anticipata sau multe alte articole cu privire la salariu.