Bogdan Albu este noul Territory Channel Manager Kaspersky, pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova
8/8170
calendar_month 30 Aug 2022, 14:47
Bogdan Albu a preluat pozitia de Territory Channel Manager pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, incepand cu luna august a acestui an.
In cadrul acestei pozitii, Bogdan se va ocupa de gestionarea comunicarii cu partenerii si distribuitorii companiei, punand accentul pe raspunsul la nevoile acestora in materie de securitate, si va urmari strategiile de dezvoltare si de vanzari, in vederea imbunatatirii aspectelor importante ce tin de activitatea companiei in regiune.
„Aceasta numire este o provocare pentru mine, pe care imi doresc sa o dezvolt si prin intermediul careia sa contribui semnificativ in proiectele Kaspersky din Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Sunt increzator ca experienta mea in industria IT, impreuna cu expertiza Kaspersky, portofoliul de produse, si alaturi de echipa locala si cea regionala, ne vor permite sa oferim clientilor nostri suportul si serviciile potrivite, asigurandu-le siguranta intr-o perioada in care atacurile cibernetice sunt la ordinea zilei”, spune Bogdan Albu.
„Numirea lui Bogdan in aceasta pozitie evidentiaza accentul pe care il punem pe capacitatea de a raspunde la nevoile partenerilor intr-un mod cat mai eficient, prin intermediul oamenilor care se implica activ in gestionarea unor strategii de comunicare si dezvoltare bine puse la punct”, spune Dragan Davidović, Territory Manager for Eastern Europe la Kaspersky. „Experienta sa in domeniul IT, dorinta constanta de a dezvolta proiecte relevante pentru evolutia companiei si implicarea in activitatile complexe, cu siguranta il vor ajuta pe Bogdan sa aduca o contributie pozitiva in cadrul companiei, astfel incat sa extinda prezenta Kaspersky pe pietele din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.”
Bogdan are o experienta extinsa de product management in companii de tehnologie, in care a avut diferite roluri, de la cele de business development si channel management, la unele de management si coordonare regionala. Cariera sa include si o perioada in care a facut consultanta pe probleme de securitate cibernetica la nivel de Balcani, asa incat tranzitia catre Kaspersky a venit natural si valorificand cunostinte si competente acumulate de-a lungul mai multor ani.
Absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Bogdan s-a concentrat de la bun inceput pe domeniul IT - promovand si comercializand noi tehnologii si solutii software - dar si pe modul in care este folosita tehnologia in prezent. A urmat o serie de training-uri si certificari de specialitate, inclusiv cele furnizate de Kaspersky, securitatea cibernetica devenind de multa vreme principalul sau subiect de interes.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?