Binance Pay: Tranzactii de peste 77 miliarde dolari in 2023, in crestere anuala cu 71%
3/35882
calendar_month 11 Ian 2024, 10:46Binance Pay serviciul de plati prin criptomonede sustinut de Binance, anunta ca volumul tranzactiilor pentru Binance Pay a crescut cu peste 71% de la an la an si a depasit 77 de miliarde de dolari in 2023.

Pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a inregistrat o adoptie constanta, cu tranzactii totale care au depasit 120 de miliarde de dolari.

Pana la sfarsitul anului 2023, numarul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungand la peste 12 milioane. Un numar tot mai mare de utilizatori Binance utilizeaza acum Binance Pay pentru a trimite, primi si oferi cadouri in criptomonede. Aceasta crestere semnaleaza integrarea tot mai profunda a criptomonedelor in tranzactiile de zi cu zi - o tendinta care va persista pe masura ce mai multi oameni si companii vor exploata enormul potential al criptomonedelor.

Numeroase noi magazine au fost adaugate in Binance Pay in ultimul an. Impreuna, acesti comercianti creeaza o experienta cuprinzatoare de cumparaturi, ajutand la integrarea platilor cu criptomonede in viata de zi cu zi. Anul 2023 a avut loc, de asemenea, lansarea parteneriatelor cu jucatori cheie din diverse industrii noi - atat in interiorul, cat si in afara ecosistemului cripto - pentru a face tranzactiile cu criptomonede mai accesibile si mai fara probleme pentru toata lumea.

Un exemplu notabil este integrarea Binance Pay cu portofele DeFi, cum ar fi Trust Wallet, pentru a simplifica si a conecta miliarde de dolari in transferuri de active. Binance Pay a colaborat, de asemenea, cu diverse organizatii pentru a facilita platile cu criptomonede catre consumatori in diverse domenii, inclusiv plata salariilor si plata bonusurilor de fidelitate.

Platile cu criptomonede au potentialul de a juca un rol crucial in facilitarea adoptiei pe scara larga a criptomonedelor. Acest lucru se aliniaza viziunii ample de a promova libertatea banilor pentru comunitatea globala.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?