Binance lanseaza noile perechi de tranzactionare EGLD/RON si USDT/RON
8/8577
calendar_month 26 Apr 2023, 17:31
Binance isi continua strategia de extindere a optiunilor de tranzactionare in moneda romaneasca si lanseaza noile perechi EGLD/RON si USDT/RON.
„Noile perechi de tranzactionare locala fiat aduc multiple beneficii, inclusiv o mai mare accesibilitate si incluziune, comisioane de tranzactie reduse si o modalitate mai usoara de a investi in criptomonede. Cu perechile de tranzactionare locale fiat, utilizatorii pot cumpara sau tranzactiona in mod convenabil si sigur criptomonede folosind conturile bancare sau sistemele de plata deja existente”, declara Ilie Puscas, Country Manager, Binance.
Noile perechi de tranzactionare vor reduce si mai mult barierele care impiedicau anterior utilizatorii sa investeasca in criptomonede. Noua decizie le va permite clientilor din Romania, dar si celor din alte regiuni, sa foloseasca direct moneda RON pentru a tranzactiona EGLD si USDT.
In decembrie 2022, Binance adauga si perechea de tranzactionare fiat BUSD/RON in Romania. Astfel, Binance permitea, pentru doar a doua oara in Europa, tranzactiile in moneda locala a unei tari.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?