hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Binance extinde Bicasso, generatorul de NFT-uri pe baza de AI

Binance extinde Bicasso, generatorul de NFT-uri pe baza de AI

calendar_month 27 Mar 2023, 15:49Dupa testele de succes, peste 100.000 de utilizatori din intreaga lume pot experimenta, de acum, noua tehnologie

Binance, cea mai mare platforma de schimb de criptomonede din lume, extinde serviciul de NFT-uri cu inteligenta artificiala (AI) Bicasso la nivel global, dupa testul european de succes.
Bicasso va deveni disponibil timp de 12 ore, din 29 martie, 12:00 UTC, pana in 30 martie, 00:00 UTC, pentru inca 100.000 de utilizatori, atat existenti cat si noi, intr-un sistem de tipul primul venit, primul servit.
Bicasso le permite utilizatorilor sa creeze si sa detina o imagine personalizata creata cu AI, prin simpla trimitere a unei imagini, cum ar fi o fotografie de profil si oferirea de instructiuni creative. Bicasso se inspira din combinatia dintre imagine si instructiuni, pentru a oferi cel mai bun rezultat posibil, care poate fi rafinat si mai mult, in functie de preferintele utilizatorilor. Odata ce sunt pe multumiti de imagine, acestia isi pot genera creatiile ca NFT-uri pe lantul BNB. Aceste NFT pot fi apoi setate ca imagini de profil, partajate pe retelele sociale sau transferate in portmoneul cuiva.
Numele Bicasso este o fuziune a termenilor „Binance” si „Picasso” ce reflecta combinatia puternica de tehnologie inovatoare si arta pe care o ofera serviciul. Lansat pentru prima data ca test beta pe platforma sa NFT la 1 martie 2023, Binance a permis unui numar limitat de utilizatori sa incerce serviciul. Cateva ore mai tarziu, cererea a crescut vertiginos, iar Bicasso si-a atins obiectivul de a genera 10.000 de NFT-uri in doar 2,5 ore de la lansare.
Pentru a marca lansarea globala, Binance prezinta si o colectie exclusiva de NFT-uri Bicasso. Cu o serie de pisici si caini generati de AI, aceste 500 de piese de arta unice vor fi acordate utilizatorilor ca parte a unui program de recomandare. Detinand unul dintre aceste NFT-uri exclusive, proprietarilor li se va garanta accesul la o oportunitate de creatie gratuita in timpul lansarii globale a Bicasso si acestia vor deveni membri ai Binance Beta Testers, pentru acces timpuriu la produse noi si la optiunile viitoare.
Unul dintre primele produse pe care testerii Binance Beta le pot incerca este un chatbot bazat pe AI, incorporat in Academia Binance. Alimentat de tehnologia avansata ChatGPT, chatbot-ul asigura utilizatorilor raspunsuri fiabile si actualizate cu privire la spatiul Web3 si la industria blockchain.
„La Binance, ascultam cu atentie feedback-ul utilizatorilor nostri. Acestora le-a placut testul nostru initial, si acum lansam serviciul, la nivel global", spune Mayur Kamat, Head of Product, Binance. "Bicasso ne ofera o oportunitate unica de a aduce impreuna puterea AI si Web3, pentru a oferi utilizatorilor o experienta deosebita." 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?