Binance angajeaza si creste echipa din hub-ul de tehnologie din Iasi, pana la finalul anului
8/8431
calendar_month 16 Feb 2023, 10:36
• Primele pozitii deschise specialistilor IT includ zonele Backend, QA, Frontend si Mobile
Binance, platforma de schimb de criptomonede, planifica, pana la finele anului 2023, angajari in hub-ul de tehnologie din Iasi, deschis in septembrie anul trecut.
„Binance angajeaza constant si de dezvolta in intreaga lume, iar Romania, recunoscuta pentru competentele sale ridicate in ariile de IT si tehnologie, este un punct important pe harta noastra. In septembrie anul trecut ne-am deschis primul hub de tehnologie din tara, in Iasi, dupa discutiile consistente avute cu Guvernul Romaniei, iar anul acesta intram intr-o etapa naturala de crestere, in care ne dorim sa atragem numeroase talente in noul nostru centru”, declara Ilie Puscas, Binance Country Manager.
Primele pozitii disponibile pentru centrul din Iasi sunt deschise specialistilor IT si includ zonele Backend, QA, Frontend si Mobile. Expertiza necesara este axata, cu precadere, pe Java, typescript, iOS si Android, MENA stack, automatizare si framework.
De asemenea, in momentul de fata, Binance recruteaza si in aria de Customer Support, pentru birourile din Bucuresti.
Pozitiile deschise de Binance pentru Romania, atat pentru birourile din Bucuresti, cat si pentru centrul din Iasi, sunt disponibile aici.
In Romania, in paralel cu aria de recrutare, Binance are o serie de initiative menite sa consolideze educatia financiara. Compania are deschise colaborari si parteneriate cu numeroase alte platforme, universitati, institutii guvernamentale si organizatii cu focus pe educatie. Tinta este de a dezvolta noi programe de studii, cursuri, seminarii web si training-uri pentru romani.
Pana in prezent, Binance deja a organizat treisesiuni de meet-up in Romania, in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca, pentru fiecare persoana interesata de ecosistemul blockchain. In cadrul evenimentelor, publicul are ocazia sa afle in premiera informatii despre Binance Romania si partenerii companiei, sa participe la concursuri si diferite activitati interactive, dar si sa discute deschis cu echipa Binance, despre industrie si nu numai.
De asemenea, Romania este a doua tara europeana in care Binance permite tranzactiile in moneda locala. Compania a adaugat, recent, perechea de tranzactionare fiat BUSD/RON in Romania. Astfel, Binance permite, pentru doar a doua oara in Europa, tranzactiile in moneda locala a unei tari. Decizia le permite clientilor din Romania, dar si celor din alte regiuni, sa foloseasca direct moneda RON pentru a tranzactiona stablecoin-ul Binance BUSD.