Benjamin - Despre cum sa nu renunti, atunci cand vrei sa faci tocmai asta
7/7030
calendar_month 27 Iun 2016, 15:03
Poate ca primul gand care l-ai avut in dimineata asta a fost ca vrei sa iti agati shoes-ii cumparati recent de la skate shop in cui si sa-ti pui placa pe net la vanzare. Poate ca asta a fost si ultimul gand pe care l-ai avut ieri. Lasa-ma sa iti spun ca este un gand complet normal, pentru orice om. Mai ales pentru cei care se dau pe skateboard, pe care multi ii considera anormali. Dar nu ne face asta si pe noi oare oameni normali? Ei bine, haide sa nu filozofam prea mult. Sa iti spun solutia mea. Vrei s-o auzi?
Cu ceva timp in urma si eu am renuntat. Si da, cred ca asta ma califica in a-ti spune sa nu renunti. Iti va parea rau, foarte rau.
Ma dadusem pe skateboard timp de trei ani. Am folosit nenumarate perechi de skate-shoes, zeci de roti, rulmenti si cateva placi. In retrospectiva, eram chiar priceput. Atunci de ce am renuntat? Ai rabdare. Ieseam in fiecare zi si nu ma intorceam pana nu invatam un trick nou, pana nu reuseam sa ma acomodez cu noua pereche de shoes baieti pe care am cumparat-o sau pana nu impresionam o fata. Sau cel putin pana nu credeam ca o impresionez. In zilele in care nu imi iesea nimic, si nici astea nu erau putine la numar, plecam acasa frustrat si nervos din cale afara. Tot ceea ce putea sa ma motiveze erau reusitele mele. Si asta m-a facut sa renunt. Presiunea pe care mi-o impuneam ca sa ating nu stiu ce performante.
Un an mai tarziu s-a intors in oras un fost bun prieten al meu, partener de “dat pe placa”. M-a chemat sa iesim sa ne dam. Asa doar, de dragul vremurilor apuse, de dor. M-am gandit ca nu am nimic de pierdut asa ca am iesit sa ne distram impreuna cum stiam noi mai bine. Ne-am distrat de minune.
Atunci am realizat faptul ca eu trebuie sa fac sportul asta de placere, fara sa ma astept la rezultate. Ironic e faptul ca acum au trecut alti 3 ani de cand ma dau si parca sunt mai bun ca niciodata. Insa totdeauna cand ies sa ma dau, las trecutul si fostele esecuri in urma mea si doar respir aerul zilei, imi pun shoes-ii in picioare si ies la dat, fara nici o asteptare. Si asta e solutia mea simpla. Daca vrei sa renunti la ceva, renunta la vechea atitudine si bucura-te de viata.

Bucura-te si tu de placerea simpla a activitatii. Benjamin.ro iti permite sa cumperi skate shoes la preturi avantajoase si avem chiar si shoes fete. Nu mai astepta. Cu cat ai perechea favorita mai repede la usa, cu atat poti iesi mai repede pe ea.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?