BAT lanseaza un program prin care vizitatorii pot explora inovatiile stiintifice de ultima generatie ale companiei
7/7896
calendar_month 21 Ian 2022, 11:01


  • Noul Tur Virtual BAT R&D Visitor Experience permite vizitatorilor din lumea intreaga sa “se plimbe” prin laboratoarele de cercetare si dezvoltare ale companiei, sa intalneasca oameni de stiinta reputati si sa cunoasca rezultate ale unor studii recente


  • Experienta ofera vizitatorilor ocazia de a explora abordarea stiintifica si progresele companiei in reducerea riscurilor asociate fumatului


  • Turul virtual prezinta activitatile de cercetare si dezvoltare ale companiei in domenii importante, precum biologia, chimia, toxicologia, stiintele senzoriale, analiza aerosolilor, siguranta produselor, analiza preferintelor consumatorilor si biotehnologia


  • Lansarea subliniaza abordarea stiintifica a BAT in reducerea impactului operatiunilor sale asupra sanatatii si viziunea companiei pentru un viitor mai bun (A Better TomorrowTM).Click aici pentru turul virtual: Vezi online laboratoarele de cercetare BAT

BAT a lansat R&D Visitor Experience, un tur virtual al centrului global de cercetare si dezvoltare al companiei din Southampton, Marea Britanie, care invita vizitatorii sa exploreze inovatiile stiintifice de ultima generatie ale companiei.

Experienta reconfirma abordarea deschisa si transparenta a BAT fata de stiinta, care sta la baza dezvoltarii portofoliului companiei de produse cu risc redus* si a activitatilor de dincolo de nicotina ale companiei. BAT primeste in mod regulat vizitatori la centrul global de cercetare si dezvoltare, iar din 2011 pana in prezent peste 3.500 de persoane au vizitat fizic facilitatile companiei. Avand in vedere limitarea semnificativa a calatoriilor, noul tur virtual permite oamenilor din intreaga lume sa acceseze si sa inteleaga activitatea de cercetare stiintifica a BAT, activitatile in directia reducerii riscurilor asociate fumatului si sa obtina informatii si perspective ale expertilor.

„La BAT, cercetarea si dezvoltarea sunt fundamentale in toate activitatile noastre. Preocuparea pentru stiinta si cercetare ne-a permis sa facem progrese semnificative in dezvoltarea si evolutia noilor noastre categorii de produse, care sunt testate riguros si fundamentate stiintific ca alternative cu risc redus* la tigari. Activitatea noastra de cercetare si dezvoltare porneste de la preferintele consumatorilor, integrand ultimele inovatii stiintifice in dezvoltarea produselor. Acest lucru ne permite sa oferim o gama de produse placute, cu risc redus* ca alternativa la tigari, mentinand in acelasi timp standarde foarte ridicate de siguranta si calitate,” a declarat Dr. David O’Reilly, Director pentru Cercetare Stiintifica in cadrul BAT.

„Noul tur virtual pentru vizitatori demonstreaza amploarea activitatilor noastre in domeniul cercetarii si cadrul stiintific robust in care evaluam si sustinem rolul pe care il au produsele noastre in reducerea riscurilor asociate fumatului”, a completat acesta.

Cu tururi virtuale de 360 de grade ale laboratoarelor, animatii, filme video, profiluri ale oamenilor de stiinta, podcasturi si multe altele, turul virtual R&D Virtual Experience este locul unde toti cei interesati pot afla mai multe despre activitatea stiintifica din cadrul BAT. Turul ilustreaza misiunea BAT de a construi un viitor mai bun si de a reduce impactul afacerii sale asupra sanatatii. BAT investeste circa 350 de milioane GBP anual pentru identificarea unor modalitati inovatoare de reducere a efectelor asupra sanatatii publice si isi propune sa ajunga la 50 de milioane de consumatori ai produselor sale fara ardere pana in 2030.BAT desfasoara activitati de cercetare intr-un spectru larg de domenii ale stiintei, inclusiv in biologie moleculara, toxicologie si chimie, accelerand activitatile de inovare si de invatare continua care diferentiaza compania ca lider al industriei.

Vizitatorii turului R&D Virtual Experience vor putea explora:  • Activitatea de Stiinta Senzoriala: Acest departament unic in cadrul BAT sustine o mai buna intelegere la nivelul companiei a experientei consumatorilor cu produsele sale si transformarea acestei intelegeri in actiuni concrete de dezvoltare de marci si produse.


  • Laboratorul de Biotehnologie: Aici, cercetatorii BAT isi valorifica expertiza in activitati precum secventierea intregului genom, metabolomica** si biologie computationala, pentru a oferi consumatorilor experiente si alternative imbunatatite. De asemenea, echipa laboratorului cultiva aici plante si identifica noi surse sustenabile pentru compusi.


  • Laboratorul de Biologie: Aici cercetatorii BAT testeaza impactul potential al noilor categorii de produse asupra celulelor umane, comparativ cu fumatul.


  • Laboratorul de Baterii. Aceasta facilitate a revolutionat procesul de design, de dezvoltare si de testare al dispozitivelor reincarcabile ale BAT. Tot aici, bateriile sunt testate pentru respectarea standardelor inalte de calitate.Pentru mai multe informatii, vizitati BAT-Science.com

* Bazat pe dovezile existente si presupunand o trecere completa de la fumat la aceste produse. Aceste produse nu sunt lipsite de risc si provoaca dependenta.
** Nota: Metabolomica este stiinta care studiaza efectul reactiilor chimice ce au loc in organism si este considerata una dintre disciplinele stiintifice care vor avea cea mai mare dezvoltare in urmatorii ani.