Avantree Torpedo
1/16945
calendar_month 05 Apr 2016, 17:10
Am revenit cu un test al unui produs foarte interesant. O boxa wireless cu conexiune Bluetooth dar si cu conexiune pe cablu. Pana aici nimic nu pare spectaculos. Cu toate acestea, de la deschiderea cutiei deja lucrurile nu mai sunt clasice. Te astepti la o boxa mica si rotunda ( cam asa sunt toate boxele Bluetooth) dar in schimb gasesti un mini sound bar!

Dupa deschiderea cutiei, observi forma ergonomica a boxei si lipsa, aproape totala a butoanelor. Dar la o vedere din spate a boxei, poti vedea ca are un singur buton ( cu roluri multiple) si cativa conectori.

Am luat boxa si am asezat-o pe birou si atunci am realizat ca “se lipeste” de birou. Atunci am realizat ca picioarele de cauciuc ale boxei sunt in realitate ventuze. Si inca unele foarte bune, in functie de suprafata.


Am alimentat boxa si atunci au inceput sa apara adevaratele veleitati ale sale. Prin apasarea butonului ( acel unic buton ) am facut conectarea foarte facila a boxei cu telefonul si atunci am vazut si micul mesaj de pe fata boxei cu cele 3 moduri de functionare.

Am testat fiecare dintre cele 3 moduri, iar , de departe cel mai spectaculos este 3D Surround. Acesta creeaza o senzatie de surround pe care nu o astepti de la o boxa de asemenea dimensiuni, sau asemenea buget. Este intr-adevar spectaculos!
In cazul Balance Audio, sunetul este unul curat, dar fara veleitati deosebite. Cu toate acestea, pentru acest nivel de buget si model de boxa, depaseste cu mult media clasei sale.
In modul Super Bass, lucrurile se schimba iarasi. Basul se trezeste la realitate si sunetul devine neasteptat de interesant pentru o boxa de aceste dimensiuni
Conexiunile sunt mai mult decat usor de realizat, atat in varianta Bluetooth cat si in cea pe fir iar incarcarea bozei se face pe un cablu micro usb standard, fie de la calculator fie de la orice incarcator de acest tip.

In cutie am mai gasit si un stand pentru tablet/telefon, doarte util pentru cazul in care vrei sa nu mai cauti telefonul prin buzunare sau printre hartiile de pe birou. Greutatea boxei este de doar 470g , tinand cont de ceea ce poate sa faca, noi zicem ca este una foarte redusa. In schimb bateria rezista 6 h la o incarare completa ceea ce este mai mult decat suficient.
La toate acestea, am aflat de la partenerii nostri de la Avantree, se adauga si un pret cel putin atractiv de 299 RON ( scazut de la 399 RON). In cazul in care doriti sa achizitionati aceasta boxa va invitam sa vizitati siteul Avantree.