Avantajele unui centru de constatare daune autorizat OMNIASIG ¬ dauna rezolvata in cel mai scurt timp!
7/7813
calendar_month 22 Nov 2021, 12:05
Indiferent de tipul de polita de asigurare pe care il ai, iti doresti mereu rezolvarea rapida a daunelor asociate cu masina sau locuinta ta, indiferent de incidentul neprevazut cu care te confrunti. Pentru a fi posibil acest lucru, trebuie sa ai toate informatiile si sa stii exact ce ai de facut pentru ca daunele tale sa fie solutionate rapid si eficient.
Daca trebuie sa deschizi un dosar de dauna si ai o polita de asigurare la OMNIASIG, trebuie sa stii ca poti apela la un centru de constatare daune OMNIASIG sau la centru partener.
Iata cum un astfel de centru te poate ajuta sa-ti rezolvi daunele in cel mai scurt timp!
Ce este un centru de constatare daune OMNIASIG sau centru partener autorizat?
In cadrul centrelor de constatare daune OMNIASIG si a centrelor partenere autorizate poti deschide dosarul de dauna si poti efectua constatarea.
Totodata, aceste centre vin si cu beneficii in plus care pot fi avantajoase, in functie de tipul de daune pe care vrei sa-l rezolvi.
Ce beneficii prezinta un centru de constatare daune OMNIASIG sau un centru partener autorizat?
Indiferent de tipul de asigurare, aici beneficiezi de urmatoarele:


  • Asistenta permanenta pentru toti asiguratii care vor sa inceapa procesul de constatare daune sau sa afle mai multe despre acesta si despre pasii care trebuie urmati dupa un accident – online sau la telefon 021.9669;


  • Rapiditatea interventiilor de tip tractare si altele. Un centru autorizat OMNIASIG colaboreaza cu furnizori de servicii de care tu, ca si asigurat, poti avea nevoie in cazul unei daune.


  • Consultanta de calitate, oferita de operatori cu experienta in domeniul daunelor, pregatiti sa te ajute indiferent de problema.


  • Asistenta indiferent de tipul de asigurare. In functie de centrul ales, poti poti beneficia de servicii de asistenta daune pentru locuinta ta, asigurari auto sau de calatorie, intr-un mod rapid si eficient.


Pe scurt, prin intermediul unui centru de constatare daune autorizat OMNIASIG, poti sa rezolvi rapid tot procesul de daune: avizare, constatare, evaluare, tractare, reparatie masina, uneori chiar si inlocuirea masinii pe durata reparatiilor vehiculului personal.
Cum alegi cel mai potrivit centru de constatare daune OMNIASIG?
Un centru de constatare daune autorizat, cu experienta in domeniu si operatori profesionisti este Global Assistance, membru al Vienna Insurance Group. Pentru asistenta 24/7 in situatii de urgenta, te poti increde in ajutorul oferit de specialistii GlobalAssist.ro!