Avantajele pe care le ai cand folosesti generatoare pe benzina
7/7243
calendar_month 12 Nov 2019, 16:29
Dacă ai o locuinţă de dimensiuni mari ori o firmă mică sau medie care se află pe terenul tău, atunci ştii ce înseamnă investiţiile iniţiale şi măsurile de precauţie pe care le iei pentru ca totul să se desfăşoare fără daune sau accidente. Generatoarele pe benzină fac parte dintr-o astfel de investiţie.
Orice locuinţă cu mai multe aparate electrice de bază sau firmă cu angajaţi şi o bucătărie din dotare ar trebui să ia în calcul achiziţia unor generatoare de curent încă de la achiziţie/deschidere. De ce? Îţi relatăm mai jos.

Protejezi aparaturile electrice de dimensiuni mari

Aparatura electrică, electronică şi electrocasnică are nevoie să funcţioneze fără întreruperi şi să fie protejată, în cazul unui eveniment neprevăzut. Generatorul pe benzină este rapid şi poate fi activat cu uşurinţă atunci când este o pană de curent, astfel încât activitatea să nu fie întreruptă.
Astfel poţi proteja aparatura şi în cazul unei oscilaţii de tensiune. Frigiderul, maşina de spălat, aerul condiţionat, televizorul, serverele sunt doar câteva dintre electricele de care ai nevoie în fiecare zi.

Contectezi aparatura din afara spaţiului

Unele evenimente de companie necesită un set-up suplimentar şi aparatură în plus pe care o pui în funcţiune. Dacă o conectezi la sistemul electric existent, fie vei încărca sistemul prea mult, fie vei avea nevoie de prelungitoare, adică noi cabluri care îţi stau în drum.
De asemenea, acasă va fi întotdeauna mai convenabil să conectezi maşina de tuns iarba la generator, în loc să influenţezi sistemul electric gândit pentru tot ce există deja în interior. Generatoarele de curent pe benzină vor face faţă cu brio orelor în care ai nevoie de energie electrică suplimentară.

Faci faţă căderilor de curent

Bineînţeles, acesta este scopul principal al generatoarelor: de a îţi permite să ai o activitate continuă, chiar şi în cazul unei întreruperi de curent. Sunt echipamentele esenţiale de care ai nevoie oriunde ai locaţia stabilită, pentru că în orice situaţie pot interveni întreruperi de curent. În anumite zone, aceste întreruperi pot apărea și dacă bate vântul puternic sau începe o furtună.
Unele clădiri au pompa de apă conectată la sistemul electric şi atunci, chiar în lipsa unei nevoi constante de activitate, ai nevoie de apă. Generatorul electric pe benzină va face faţă acestor situaţii şi va furniza apă constant, atunci când nu ai curent electric.

Cu generatoarele pe benzină faci o investiţie pe termen lung

Indiferent care dintre aceste scenarii ţi se aplică, achiziţia unui generator de curent pe benzină reprezintă o necesitate. Endress Generatoare este un furnizor pe care te poţi baza, deoarece acolo poţi găsi produse de mai multe mărimi şi puteri, care se potrivesc spaţiului tău. Dacă ai nevoie de un generator monofazat sau trifazat, poşi consulta categoriile de pe site.
Generatoarele de curent reprezintă acele investiţii pe termen lung pe care trebuie să le ai, să ştii întotdeauna cum se pornesc şi să ai combustibil la îndemână, ca să le poţi utiliza la nevoie. Astfel, echipamentele şi activitatea sunt protejate nu doar de întreruperi de curent, cât şi de oscilaţii de energie.