Avantajele de a locui intr-un complex rezidential de vile
7/7126
calendar_month 09 Iun 2017, 17:38

Când esti în cautarea unei case pentru familia ta, asteptările sunt foarte mari. Să găsesti ceea ce îti doresti în materie de case în Bucuresti e într-adevăr o misiune grea, dar nu imposibilă. Dacă ai văzut multe complexe rezidentiale, dar încă nu ai găsit ceea ce îti doreai, află că există un ansamblu rezidential gândit special pentru familiile care îsi doresc să stea într-o casă sau vilă.

Este vorba despre cartierul CATTED, un ansamblu rezidential în zona Băneasa - Pipera, ideal de locuit pentru cei care lucrează în această zonă deoarece e foarte aproape de birourile marilor companii cu sedii în Bucuresti. Complexul rezidential de vile are un număr mare de avantaje, pe care cu greu le găsesti în alte complexe sau cartiere din capitală.

Case mari si spatioase

Cele două tipuri de vile din complex sunt spatioase si optimizate la maximum. Astfel, în casa de tip A vei găsi un living generos, 4 dormitoare si patru băi, o bucătărie, 2 spatii de depozitare, o terasă si o grădină în spatele vilei. Casele de tip B sunt perfecte pentru familiile mari sau în crestere. Acest tip de vile are 5 dormitoare, 4 băi, un living spatios ce poate fi mărit cu 10 mp, un birou, 2 locuri de parcare, curte, dar si terasă la mansardă.

Grădină proprie

Visezi la propria casă cu grădină de când erai mic si băteai mingea în fata blocului. Crescând înconjurat de blocuri înghesuite, spatii verzi din ce în ce mai rare si străzi tot mai ticsite cu masini, dorinta de a avea propria grădină e cât se poate de firească. În ansamblul rezidential CATTED din Pipera, vila de tip A vine cu o grădină de 50 mp, în timp ce vila de tip B are cel putin 100 mp. Pe scurt, visul de a-ti cultiva propriile plante sau de a sta relaxat în sezlong pe gazon devine realitate.

Locuri suficiente de parcare

Să fii proprietarul unei masini în Bucuresti a devenit un cosmar, căci cu greu găsesti un loc de parcare chiar la tine, în fata case, ori în fata blocului. Când pe familie sunt mai multe masini, povestea devine chiar complicată. Cei de la CATTED s-au gândit că ar fi bine să nu răpească nici un petic din grădină si de spatiu verde, asa că au creat 2 locuri de parcare pentru fiecare tip de vilă, ideale pentru o familie activă, dinamică, dar iubitoare a naturii.

Siguranta cartierului

Vezi tot mai rar copii jucându-se în libertate în jurul blocului, asa cum făceai tu în copilărie. Care părinte mai are curajul să îsi lase copilul nesupravegheat într-un oras atât de aglomerat, în care toată lumea e dată pe repede înainte? Din dorinta de a asigura o dezvoltare armonioasă pentru locatarii săi, cei de la CATTED au gândit cartierul în asa fel încât toată lumea să fie în maximă sigurantă, prin paza constantă.

Arii largi cu verdeată

Dacă în vechile cartiere bucurestene, spatiile verzi dispar încetul cu încetul, lăsând în urmă doar niste petice, în CATTED există un parc verde de 1000 mp, care găzduieste locul de joacă al copiilor.

Aproape de locul de muncăCartierul CATTED se află la doar 2 km de zona de business Băneasa, Pipera, Dimitrie Pompeiu, Aurel Vlaicu, deci e perfect dacă lucrezi în una dintre aceste zone. Practic, vei elimina cel putin o oră de stat în trafic, de stres inutil, iar la un calcul la sfârsit de lună vei constata că ai 20 de ore în plus pe care să le investesti în timp de calitate cu familia.

Apropierea de zonele comerciale

Durata cumpărăturilor si drumul spre spatiile comerciale ar trebui să fie cât mai scurte, ca să îti rămână cât mai mult timp pentru a petrece timp cu familia. Complexul de vile Catted se află la numai 400 m de mers până la Pipera Plaza. Locul cumpărăturilor regulate sau ocazionale este extrem de aproape de tine.

Dacă vei intra pe site-ul CATTED, vei afla că vilele din ofertă beneficiază de calităti tehnice superioare, cum ar fi cărămida Porotherm, tâmplăria PVC Salamander, placarea exterioară cu ciment Cembrit, centrală Vaillant, parchet triplu stratificat finlandez si multe altele.

Cei de la CATTED stiu cât de importantă e decizia de a achizitiona o casă, motiv pentru care poti vizita una dintre casele showroom si să te convingi dacă acest complex este unul potrivit familiei tale.