Austria ghid turism
7/7289
calendar_month 06 Apr 2020, 12:18
Austria este o tara mica din inima Europei. Acesta este inca subestimata in comparatie cu alte tari precum Franta, Marea Britanie, Italia sau Germania. Dar chiar si asa aceasta are multe de oferit. Mai jos sunt prezentate doar cateva din frumusetile acestei tari, alte sfaturi practice le puteti citi pe harta Austria.

Capitala

Frumusetea se desfasoara ca un concert de Mozart. Un labirint de cladiri remarcabile in stil baroc si art modern, care contesta cu usurinta Parisul pentru coroana sa europeana.

Muntii

Fiind casa unuia dintre cei mai cunoscuti munti, Alpii, plini de isotrie, Austria are o reputatie pentru extreme când vine vorba de vârfurile sale.
Schimbarea recenta a popularitatii destinatiilor sportive de zapada din Franta si Italia in Austria a fost una in principal de costuri, desi nu exista niciun compromis in calea frumusetii naturale.
Petreceti noaptea in Palatul Leopoldskorn, resedinta fictiva a familiei von Trapp, apoi vizitati dimineata pe jos Gradinile Mirabell, unde Maria si copiii au cântat "Do-Re-Mi".
Dupa-amiaza, urcati intr-un tur cu autobuzul in oras si districtul lacurilor.
Bucataria autentica austriaca a atras inspiratia, ideile si ingredientele dintr-un spectru multicultural larg.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?