hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  ASUS isi prezinta strategia comerciala si noile solutii pentru afaceri si educatie la EMEA ASUS Business Summit `23 in Spania

ASUS isi prezinta strategia comerciala si noile solutii pentru afaceri si educatie la EMEA ASUS Business Summit `23 in Spania

calendar_month 04 Mai 2023, 12:43
Reunind parteneri de afaceri din peste 35 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cea de-a doua editie a EMEA ASUS Business Summit este o oportunitate unica pentru partenerii diviziei ASUS Commercial sa descopere cele mai recente tehnologii si solutiile dedicate mediului de afaceri si educatiei. Evenimentul se axeaza in special pe productivitatea muncii hibride, solutiile pentru salile de clasa moderne, precum si pe angajamentele si obiectivele ASUS cu privire la sustenabilitate.

ASUS a organizat cea de-a doua editie a ASUS Business Summit, un eveniment de top dedicat partenerilor sai pe segmentul comercial din regiunea EMEA. Summit-ul de o zi a avut loc pe 3 mai la Malaga, in Spania.

ASUS Business Summit constituie o oportunitate unica pentru partenerii comerciali din EMEA de a interactiona cu ASUS si de a descoperi cele mai noi tehnologii si solutii de ultima generatie dedicate Mediului de Afaceri si Educatiei. De asemenea, participantii au avut ocazia sa asiste la prezentarea ASUS Business pentru a obtine informatii valoroase despre tendintele din industrie, pentru a afla despre strategia ASUS pe segmentul comercial si pentru a descoperi viitoarele dispozitive si solutii dedicate sectorului.

Subiectele abordate la ASUS Business Summit 2023

ASUS ExpertBook B9 - Primul laptop business din lume neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, cu o greutate redusa de 880 de grame
ASUS ExpertBook B9400 reprezinta produsul etalon in privinta compensarii emisiilor reziduale cu credite de carbon din natura, fiind primul laptop de business din lume neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon - depasind cu 66% standardele ENERGY STAR® privind eficienta energetica, reducand deseurile prin adoptarea metalului PIR (reciclat post-industrial) si adoptand hartia reciclata ecologic certificata FSC™ Mix.

Pe langa faptul ca este ultra-usor (880 de grame), ExpertBook B9400 are o grosime de numai 15 mm si ofera o autonomie de pana la 16 ore si securitate de nivel „enterprise”.

ASUS ExpertBook B5 - Putere portabila pentru afaceri in miscare
Cu o greutate de doar 1,4 kg (variabila in functie de configuratie), laptopul business convertibil de 16 inchi ASUS ExpertBook B5 OLED sustine cu stil activitatea in mediul de afaceri. Are o carcasa prelucrata si finisata cu precizie, care impinge limita reducerii greutatii si un panou OLED uimitor (optional), pentru o flexibilitate maxima. ExpertBook B5 este pregatit pentru calatoriile de afaceri, avand atat o autonomie uimitoare a bateriei pentru toata ziua, cat si tehnologii de ultima generatie pentru a imbunatati eficienta muncii in deplasare.

ASUS BR1402 - Aliat fiabil si flexibil
Proiectat pentru mediul educational, ASUS BR1402 este dotat cu o protectie rezistenta si robusta, pentru o priza ferma, rezistand la lovituri si alunecari accidentale, in timp ce designul modular permite intretinerea si actualizarea usoara a componentelor cheie de catre tehnicieni.

Sustenabilitatea a fost in centrul atentiei la ASUS Business Summit
Summit-ul a prezentat, de asemenea, angajamentul ASUS de a crea solutii inovatoare, care corespund obiectivelor si angajamentelor companiei privind sustenabilitatea.

"In calitate de lideri in industria tech, suntem incantati sa gazduim cea de-a doua editie a ASUS Business Summit si sa le oferim partenerilor nostri comerciali prilejul de a se intalni in cadrul unui astfel de eveniment, sa invete si sa exploreze solutiile noastre", a declarat Madeleine Hung, Director General EMEA al diviziei ASUS Commercial. "Ne angajam sa sprijinim partenerii in dezvoltarea afacerilor, angajandu-ne, in acelasi timp, sa respectam pe deplin obiectivele noastre de sustenabilitate".ASUS a prezentat in cadrul editiei 2023 a Business Summit demersurile sale pentru sustenabilitate in patru domenii: economia circulara, actiunile pentru clima, productia responsabila si crearea de valoare.

In ceea ce priveste economia circulara, ASUS a evidentiat abordarea sa privind intregul ciclu de viata, vizand sustenabilitatea in fiecare faza a ciclului de viata al produsului si sporindu-i competitivitatea.

Actiunea ASUS privind schimbarile climatice este ghidata de o foaie de parcurs clara catre „net-zero” si de obiectivele stiintifice ASUS pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Compania s-a angajat sa utilizeze 100% energie regenerabila in operatiunile sale din Taiwan pana in 2030 si in operatiunile globale pana in 2035.

In plus, ASUS a recunoscut ca eforturile individuale nu sunt suficiente si a promovat productia responsabila in intregul sau lant de aprovizionare, aderand in calitate de membru cu drepturi depline la „Responsible Business Alliance” pentru a sustine viziunea RBA si pentru a include performanta ESG a furnizorilor sai in deciziile de achizitie si in procesele de management.

In cele din urma, in privinta crearii de valoare, ASUS a prezentat programul sau de incluziune digitala, care include peste 20.000 de calculatoare pentru mai mult de 1.800 de organizatii nonprofit incepand din 2008. De asemenea, compania a infiintat 500 de centre de invatare digitala in 39 de tari - cu viziunea de a elimina decalajul digital si de a crea oportunitati egale pentru toti.

Organizarea acestui eveniment in sine nu a facut exceptie de la regula, incadrandu-se perfect in politica de sustenabilitate a companiei. ASUS Business Summit si-a selectat furnizorii in conformitate cu angajamentele sale si aproape toate materialele din cadrul acestui eveniment au fost alese cu materiale reciclabile sau care contin componente reciclate, acordandu-se o atentie deosebita vopselurilor si lacurilor ecologice. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?