ASUS anunta competitia de design ProArtist Awards 2023
8/8556
calendar_month 19 Apr 2023, 11:36
„Seeing an Incredible Future" („Priveste un viitor incredibil"): O competitie globala cu participare gratuita pentru designerii profesionisti si entuziasti de toate varstele, cu un fond de premiere in valoare de peste 100.000 de dolari

PUNCTE CHEIE

Premiile totale in valoare de 100.000 USD includ 10.000 USD in numerar pentru fiecare castigator al unei categorii, produse ASUS, promovare la nivel global si o oportunitate de colaborare cu ASUS.
Categoriile de concurs sunt: Fotografie, Design grafic, Animatie si Cinematografie; inscrieri in perioada 15 aprilie - 15 iulie; castigatorii vor fi anuntati pe 5 august
Juriul de experti dintr-o gama larga de domenii creative include profesionisti din industrie, inclusiv pe artistul vizual Reuben Wu, producatorul si actorul Abbi Jacobson si vedeta YouTube Jazza
ASUS a anuntat noua editie ASUS ProArtist Awards 2023, o competitie globala anuala de design, cu participare gratuita, destinata entuziastilor si creatorilor profesionisti de toate varstele1. Tema competitiei din acest an este „Seeing an Incredible Future" („Priveste un viitor incredibil"), iar lucrarile pot fi trimise incepand cu data de 15 aprilie si pana la 15 iulie 2023. Castigatorii si finalistii vor fi anuntati pe 5 august 2023.
Misiunea ASUS ProArtist Awards e sa celebreze creativitatea si sa ofere o platforma globala creatorilor talentati, cu potential, astfel incat acestia sa poata fi vazuti si recunoscuti. Tema din acest an este sustenabilitatea, care reflecta importanta mediului inconjurator. De asemenea, pentru a sarbatori noua tehnologie de afisare OLED 3D auto-stereoscopica fara ochelari ASUS Spatial Vision, lucrarea castigatoare are oportunitatea de a putea fi selectata ca proiect demonstrativ pentru aceasta tehnologie. De asemenea, ASUS asteapta cu nerabdare sa descopere creatori remarcabili de continut 3D, care vor fi in lumina reflectoarelor ASUS pentru viitoare proiecte de cooperare sau expunere. Prin urmare, ASUS incurajeaza creatorii sa trimita lucrari artistice foarte detaliate si vibrante, care pot pune in valoare potentialul unui ecran 3D OLED.
Mitch Yang, ASUS Chief Design Officer, ofera urmatoarele sfaturi utile pentru potentialii participanti: „Pentru a participa la ASUS Design Awards 2023, trebuie sa te concentrezi pe originalitate, inovatie si creativitate. Fii clar cu privire la subiectul pe care te concentrezi si explica modul in care designul tau il abordeaza. In cele din urma, asigura-te ca iti prezinti munca intr-un mod convingator si atractiv din punct de vedere vizual."
Premiile ASUS ProArtist Awards 2023 sunt organizate de ASUS in parteneriat cu liderii industriei creative Pantone® si Calibrite®, precum si in colaborare cu renumite scoli de film si animatie2. Competitia vrea sa incurajeze si sa inspire creatorii in cele patru categorii de concurs: Fotografie, Design grafic, Film si Animatie. In plus, pentru a sarbatori parteneriatul dintre ASUS si Pantone, anul acesta se va decerna un Premiu Special Pantone in cadrul categoriilor, pentru a-i incuraja pe creatori sa isi dea frau liber creativitatii cromatice si sa utilizeze culorile pentru a transmite o poveste extraordinara pe tema data.
Propunerile vor fi evaluate de un juriu international de experti, reunind creatori de continut renumiti, profesionisti din industrie, reprezentanti Pantone® si experti ASUS. Pentru fiecare dintre cele patru categorii vor fi alesi un castigator, un al doilea clasat si un castigator al Premiului special Pantone, iar premiile vor consta in bani, hardware ASUS pentru creatori, un pachet de produse Pantone si Calibrite, promovare online la nivel global si posibilitatea ca lucrarea sa fie selectata ca proiect demonstrativ pentru ASUS Spatial Vision.Cum te poti inscrie la premiile ASUS Design Awards 2023

- Tema din acest an este „Seeing an Incredible Future" („Priveste un viitor incredibil")
- Participantii isi pot trimite lucrarile incepand cu data de 15 aprilie 2023.
- Data limita pentru inscrieri este 15 iulie 2023.
- Inscrierile pot fi realizate doar prin intermediul site-ului oficial la adresa https://www.asus.com/campaign/ASUS-ProArtist-Awards-2023/ro/.

Premii in valoare de peste 100.000 USD

Valoarea totala a premiilor ASUS ProArtist Awards 2023 depaseste 100.000 USD 3, cu un premiu in bani in valoare de 10.000 USD pentru fiecare dintre cei patru castigatori de categorie si cate 5.000 USD pentru fiecare dintre cei patru finalisti. Alte premii sunt:
Produse ASUS pentru creatori, menite sa duca procesul creativ al utilizatorilor la urmatorul nivel.
Expunere internationala, pe site-urile ASUS si ale juriului, precum si pe retelele de socializare.
Posibilitatea de a fi selectat ca proiect demonstrativ ASUS Spatial Vision Technology.
Ghiduri Pantone Formula si SkinTone, abonament Pantone Connect pe 1 an, solutie de calibrare a culorilor Calibrite si multe altele.
Trofeul ASUS ProArtist Awards si certificat digital conceput de ASUS Design Center.

Juriul format din experti

ASUS ProArtist Awards a invitat creatori de continut renumiti, profesionisti din industrie, reprezentanti Pantone® si experti ASUS pentru a forma un juriu divers, care reprezinta o gama larga de discipline creative.
Printre jurati se numara creatori de continut de renume mondial, precum vedeta YouTube Josiah 'Jazza' Brooks, o figura de prim rang in comunitatea globala de arta online, cu sase milioane de abonati pe canalul sau YouTube; artistul vizual Reuben Wu, care este fotograf colaborator al National Geographic, ambasador global Phase One si un artist de frunte in spatiul NFT; Abbi Jacobson, scenarista, regizoare, producatoare, actrita si castigatoare a premiului Annie; fotograful Jord Hammond, specializat in utilizarea culorilor si a luminii pentru a aduce o perspectiva noua si proaspata in lumea fotografiei de calatorie; si artistul 3D / VFX Clinton Jones, care face ca arta 3D sa fie distractiva cu tutoriale detaliate, transmisiuni live si provocari 3D masive prin intermediul canalului sau YouTube care are peste un milion de abonati.
Juriul se angajeaza sa efectueze o evaluare corecta si echilibrata a lucrarilor inscrise, pe baza cunostintelor vaste, a entuziasmului si a profesionalismului juratilor.

ASUS ProArtist Awards 2023: O platforma fara limite pentru creatori

Compania ASUS este pasionata de tehnologie si condusa de inovatie. Recunoscand faptul ca fiecare creator are nevoie de echipamente speciale pentru a oferi solutia perfecta pentru un flux de lucru eficient, ASUS a realizat unul dintre cele mai cuprinzatoare portofolii de tehnologie pentru creatori si a infiintat sub-brandul ProArt, pentru a oferi tot ce este mai bun in materie de creativitate.
Cautarea de idei si experiente incredibile ne-a determinat sa cream premiile ASUS ProArtist Awards, care s-au impus acum ca un eveniment anual prin care ne aratam sprijinul fata de comunitatea mondiala a creatorilor. Editia de anul trecut s-a bucurat de un succes urias, cu peste 7.000 de inscrieri si peste 110.000 de voturi publice primite din intreaga lume.
Creatorii din toate domeniile si de toate varstele sunt invitati sa interpreteze tema „Seeing an Incredible Future" („Priveste un viitor incredibil") prin imaginatia lor si sa isi dezlantuie mintile creative pentru a ilustra diferite dimensiuni si perspective ale lumii.
1 Se aplica termeni si conditii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi conditiile complete publicate la adresa: https://www.asus.com/campaign/ASUS-ProArtist-Awards-2023/global/terms
2 Detaliile vor fi anuntate.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?