hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Asus aduce in Romania Miracast Dongle la doar 300 de lei! (VIDEO)

Asus aduce in Romania Miracast Dongle la doar 300 de lei! (VIDEO)

calendar_month 15 Nov 2013, 13:00
ASUS va aduce pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, Miracast Dongle, un dispozitiv de mici dimensiuni care permite afisarea continutului de pe terminalele mobile pe un televizor HDTV sau pe un monitor.
Inainte sa trecem la specificatiile gadgetului, va spunem ca pretul anuntat de Asus pentru noul device este foarte bun, respectiv 299 lei.
Cumparati la pret avantajos HTC ONE de la eMAG

Potrivit Asus, Miracast Dongle suporta fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fara latente a filmelor Full HD, a clipurilor si a fotografiilor. Este recomandat pentru utilizatorii care vor sa se joace, sa partajeze fotografii si sa vizioneze filme pe un ecran mare sau sa realizeze prezentari video in cadrul conferintelor.
Miracast Dongle cantareste 35g si are dimensiunile de 111x32x11mm.

Dongle-ul este compatibil cu cele mai multe tablete ASUS poate fi instalat usor, necesitand doar o conexiune la o sursa de alimentare si un port HDMI. Odata ce a fost stabilita o conexiune cu un dispozitiv mobil, utilizatorii pot vizualiza continutul de pe smartphone sau tableta pe un ecran extern si pot chiar mari sau micsora fotografiile. Conexiunea Dual-band 802.11a/b/g/n utilizeaza frecventele de 2.4GHz si 5GHz.
Cumparati de la eMAG tableta Asus Vivotab Smart

Asus Miracast Dongle a fost nominalizat la premiile CES Innovations Design and Engineering 2014, la categoria Playere Multimedia Portabile si Accesorii.
ASUS Miracast Dongle va fi disponibil in Romania la sfarsitul anului, pretul aproximativ fiind de 299 lei (TVA inclusiv).
Sursa: Asus 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?