Aspiratorul Bespoke Jet este disponibil in Romania
7/7996
calendar_month 14 Apr 2022, 15:17

La achizitia unui aspirator din gama Bespoke Jet, utilizatorii pot primi garantie extinsa de 5 ani
Samsung Electronics anunta disponibilitatea comerciala a aspiratorului Bespoke Jet, care are Clean Station încorporat, acesta oferind o solutie inteligenta, inovativa si igienica de curatare a locuintei.
Bespoke Jet este un aspirator extrem de eficient si usor de folosit. Acesta dispune de All-in-One Clean Station, care goleste recipientul de praf cand aspiratorul este andocat, avand la baza tehnologia unica Air Pulse.
Bespoke Jet este usor de manevrat prin toata casa, indiferent de suprafata, si are putere sa aspire aproape orice, datorita motorului cu invertor digital care genereaza o putere de aspirare de pana la 210 W. Totodata, cantareste mai putin – 1,44kg, cu 24% mai usor decat restul aparatelor de curatat de la Samsung, si este mult mai usor de controlat, reducand astfel încordarea încheieturii mainii.
Acesta ofera o autonomie de pana la 60 de minute, datorita acumulatorului performant de 2500mA, care poate fi înlocuit cu usurinta cu o baterie de rezerva pentru a prelungi timpul de aspirare cu înca 60 minute.
Consumatorii care aleg sa cumpere de pe samsung.com sau din magazinele partenere un produs din gama de aspiratoare verticale Samsung Jet si Bespoke Jet primesc garantie extinsa de 5 ani, fara costuri suplimentare. Acestia trebuie sa înregistreze produsul în termen de 30 de zile de la data achizitie sunand în call center-ul Samsung (0800872678); pentru înregistrare sunt necesare eticheta produsului, certificatul de garantie, împreuna cu factura. Perioada promotiei este 4 aprilie – 31 mai 2022.
Pentru mai multe detalii despre produs, precum si regulamentul campaniei accesati: https://www.samsung.com/ro/vacuum-cleaners/all-vacuum-cleaners/?bespoke-jet.


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?