hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Arduino LilyPad Design Kit - cum puteti face super "haine electronice"

Arduino LilyPad Design Kit - cum puteti face super "haine electronice"

calendar_month 04 Feb 2014, 13:30
Pasionatii de tehnologie pot deveni rapid experti in textilele electronice sau e-textile cu ajutorul LilyPad Design Kit, trusa pentru incepatori care permite crearea de haine sau accesorii interactive, cu circuite si chiar LED-uri.
Cele sase aplicatiile Arduino LilyPad Design Kit nu necesita cunosctinte de electronica din partea celor pasionati de gadgeturi iesite din comun. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati ghidul inclus in pachetul comercial.
Acum puteti achizitiona Arduino LilyPad Design Kit de pe The HIT Shop la un pret special!
Iata cateva dintre minunatiile care pot deveni realitate cu putina pasiune si cu ajutorul Arduino LilyPad Design Kit:
Tricou-pian
Dupa realizarea primelor circuite si haine cu LED-uri, un proiect mai ambitios este tricoul-pian. Dotat cu 8 butoane, care joaca rolul de clape pentru octava principala, tricoul este doar un mic exemplu al potentialului e-textilelor.

Perna iPod
Introducerea de butoane intr-o perna devine simpla cu LilyPad Design Kit, iar pentru realizarea unui astfel de proiect nu este nevoie nici macar de un iPod, doar de un MP3 player si putina rabdare si indemanare.

Senzor de presiune
Odata ce integrarea circuitelor in materiale nu mai este o problema, doar imaginatia limiteaza potentialul minunilor ce pot fi realizate cu LilyPad Design Kit. Fie ca este conectat la lumini, difuzoare sau chiar perne cu incalzire electrica, senzorul de presiune poate fi utilizat pentru a comanda rapid si usor e-textilele.


Arduino LilyPad Design Kit de pe The HIT Shop la un pret special!