Arde etapele in cariera cu Crossover!
7/7062
calendar_month 22 Nov 2016, 15:25
Faimosul "self-made man" - tânăr, frumos, de succes, prosper, întreprinzător, un profesionist cu o reputaţie recunoscută şi un statut social consolidat - rămâne un model vizat de mulţi dintre noi încă de la începutul carierei.

Dacă v-aţi săturat să staţi cuminţi, răbdători şi aliniaţi, aşteptând disciplinaţi să ajungeţi şi voi la rând, să se facă verde şi pentru voi la semaforul carierei, puteţi lua oricînd ascensorul rapid Crossover spre succes.

Da, Crossover nu este doar un rezervor global de talente şi o şcoală de productivitate şi eficienţă, este şi un accelerator de cariere. În reţeaua noastră sunt mai multe poziţii "cu greutate" deschise în orice moment, spre care te poţi îmbarca imediat, decât în orice corporaţie. În nicio mare corporaţie nu există o ofertă atât de bogată şi o cerere atât de densă de Java Chief Software Architect, Software Engineering Manager sau .NET Chief Software Architect.

Toţi clienţii Crossover îşi doresc talente cu autoritate profesională, tehnică şi chiar managerială, iar oferta lor agregată pentru poziţiile de experţi este una imbatabilă. Prin însăşi natura business-ului lor, clienţii noştri caută doar seniori, doar oameni cu o experienţă şi expertiză bogată.

Un senior developer care nu a fost niciodată software architect sau chief software architect pe cartea de muncă poate aspira pe loc la un asemenea rol dacă este capabil să îl obţină prin tehnologiile şi experienţele profesionale la care a fost expus în echipele de dezvoltare software din care a făcut parte.

Fiecare misiune îndeplinită, fiecare proiect de succes finalizat, fiecare aplicaţie dezvoltată în reţea, fiecare "tour of duties" completat în Crossover presupune expunerea la noi tehnologii şi provocări profesionale, înseamnă o oportunitate semnificativă de învăţare şi îţi oferă şansa ca din 2 în 2 ani (în medie) să faci saltul de la rolul de software developer la cel de senior developer, software architect şi chiar chief software architect. Şi chiar mai repede, dacă simţi că poţi!

Viteza cu care arzi etapele în carieră depinde doar de tine, de ambiţia ta, de rezultatele tale, de obiectivele pe care ţi le propui şi pe care dovedeşti că eşti capabil să le atingi. Într-adevăr, la noi "the sky is the limit".

Munca ta de calitate într-o echipă mică şi dinamică dintr-un start-up tehnologic de succes poate fi mai importantă decât cea dintr-o echipă extinsă dintr-o corporaţie, plină de reguli interne şi proceduri greoaie.

Contribuţia ta la reuşita unui proiect sau la succesul unui produs poate fi decisivă într-o echipă mai suplă, într-o companie antreprenorială şi te poate propulsa spre CV-ul şi poziţia la care ai visat.

Impactul muncii tale e mult mai mare într-un start-up decât în echipele de 3-4 ori mai numeroase ale unei multinaţionale. Acolo eşti doar o rotiţă dintr-un mecanism funcţional, la Crossover eşti o componentă cheie, esenţială a procesului, eşti omul orchestră, dirijorul sau chiar întreg mecanismul.În echipele suple ale start-up-urilor tehnologice antreprenoriale şi inovative, calitatea fiecărui om contează cu adevărat. La noi nu au ce căuta oamenii mediocri sau care nu-şi asumă riscuri şi provocări, care lucrează doar cu tehnologiile standard, învechite, sigure şi testate de zeci de ani. Noi lucrăm cu "cutting-edge technologies", dezvoltate chiar în companiile antreprenoriale şi inovative de care vorbeam.

Corporaţiile mari sponsorizează cercetările aplicative ale start-up-urilor tehnologice sperând că vor putea să ochească din timp şi să se urce pe următorul val al tehnologiei. Fabrica americană de vise şi de start-up-uri este de fapt o investiţie în viitor, în viitoarele oportunităţi de investiţii şi achiziţii ale multinaţionalelor.

Care va fi pariul câştigător de astăzi, pariul care se va dovedi câştigător mâine? Nu ştim. Ceea ce e sigur e că numeroşii business angels, investitorii, fundaţiile corporatiste, oficialii guvernamentali, mentorii inteligenţi şi talentele de top mizează tocmai pe antreprenorii care creează locuri de muncă pentru visători şi dezvoltă "groundbreaking technologies", care inovează din interiorul industriilor creative pentru a descoperi noul Graal al tehnologiei.

Ţinta Crossover şi pariul nostru are ca miză tot piaţa gigantică de start-up-uri tehnologice inovative din SUA. Iar profilele de candidaţi pe care le căutăm, talentele de top pe care le selectăm trebuie să se potrivească bine cu aceste start-up-uri antreprenoriale care caută profesionişti de tipul "one man show", experţi cu abilităţi complexe şi extinse, seniori capabili să experimenteze la tehnologiile promiţătoare ale viitorului.

De aceea, dacă într-o corporaţie 90% dintre poziţiile oferite sunt pentru juniori începători sau pentru specialişti cu competenţe tehnice medii şi doar 10% dintre roluri sunt destinate unor seniori de top, în reţeaua Crossover situaţia este inversă: 90% dintre poziţiile oferite de clienţii noştri sunt de roluri de senioritate, autoritate şi responsabilitate profesională, valori şi calităţi răsplătite pe măsură.

Iată secretul pentru care pe platforma Crossover nu trebuie să aştepţi 5 ani să se elibereze poziţia la care visai, să plece vreun coleg la o altă corporaţie şi să-ţi lase locul liber.

Dacă deţii acum acest set de abilităţi şi competenţe generos despre care îţi vorbesc, dacă ai atitudinea potrivită faţă de muncă şi curajul de a avea iniţiativă, poţi arde imediat etapele în carieră, fără a te izbi la fiecare pas de barierele organizaţionale sau tehnologice sau de omul de la HR. Te aşteptăm printre noi!

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?