hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Archos s-a pregatit serios pentru CES 2014. Ce va lansa producatorul?

Archos s-a pregatit serios pentru CES 2014. Ce va lansa producatorul?

calendar_month 31 Dec 2013, 10:00
Pana sa intre pe piata tabletelor PC, Archos s-a facut remarcata prin lansarea unor PMP-uri si dispozitive DVR pe care multi dintre voi le-ati folosit candva. Fragmentarea pietei si aparitia Android au insemnat pentru companie un efort de adaptare destul de mare, dar care pare sa merite, cel putin daca aruncam o privire asupra lansarilor planificate de francezi pentru Consumer Electronics Show 2014.
Archos merge de acum pe volum de produse si spera sa si castige pariul. La CES 2014 a anuntat ca va prezenta multe produse, de la ceasuri inteligente in genul Peable, la tablete si device-uri de monitorizare a starii de sanatate a utilizatorilor.

Intr-o scurta prezentare a viitoarei prezente la CES 2014, citata de Engadget, Archos face referire la o serie de smartwatch-uri si alte device-uri de tip wearables la preturi foarte mici, de pana in 50 de dolari. Probabil, fiecare device va avea un target foarte nisat de cumparatori.

Si, cum in utima vreme s-a vorbit foarte mult despre internetul lucrurilor (the internet of things), Archos vrea sa parieze si pe acest segment.
Tot in prezentarea pre-CES 2014, compania promite lansarea unor device-uri interconectate prin intermediul Smart Home Tablet, o tableta cu display de 7 inci.

Momentan compania nu a dezvaluit prea multe despre noile sale device-uri, dar s-ar putea sa avem parte de surprize placute din partea producatorului la CES 2014, mai ales ca in comunicatul de presa se face referire si la iOS, implicit la gadgeturi compatibile cu sistemul de operare al Apple. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?