hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Ar putea fi succesorul Google Glass un ceas inteligent?

Ar putea fi succesorul Google Glass un ceas inteligent?

calendar_month 16 Oct 2013, 11:00
Google ar putea oferi o surpriza de proportii in curand, deoarece pregateste deja un succesor pentru Google Glass. Ar putea fi vorba chiar de un ceas inteligent, cu functionalitate similara si cu potential de vanzari mult mai crescut.
Dezvoltarea lenta a Google Glass ar putea avea ca rezultat abandonarea formei actuale a ochelarilor pentru realitate augmentata. Potrivit Technology Review, publicatie a MIT, sefa diviziei Google X este foarte ocupata cu pregatirea unui nou gadget pentru o lansare cat mai rapida.

Succesorul Google Glass ar putea fi insa chiar un ceas inteligent. Alte surse indica faptul ca Google se afla in ultima faza de dezvoltarea a unui smartwatch care va prelua o mare parte din functionalitatea ochelarilor.
Ceasul inteligent Google ar putea sosi chiar pana la finalul acestei luni, dar compania ar putea cadea in aceeasi capcana ca si Samsung: micsorarea smartphone-ului. Noul ceas Samsung Galaxy Gear a intampinat numeroase critici, astfel incat compania sud-coreeana are deja in lucru o a doua versiune a ceasului, probabil mai inovatoare si mai adaptata purtatului la incheietura.
Surse: Ubergizmo, Bloomberg 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?