hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Aproape confirmat: Nexus 9 va fi lansat pe 8 octombrie

Aproape confirmat: Nexus 9 va fi lansat pe 8 octombrie

calendar_month 16 Sep 2014, 09:23
HTC a trimis presei recent invitatii pentru un eveniment care se va desfasura in data de 8 octombrie sub sloganul "Double Exposure", un eveniment de lansare pe care l-am anuntat si noi saptamana trecuta.
Tot atunci, lansam ideea ca HTC ar putea veni cu o surpriza si ar putea prezenta si mult asteptata tableta Nexus 9. Se pare ca nu suntem singurii care cred ca 8 octombrie este data de debut pentru puternicul device HTC Volantis (Nexus 9).

Surse aproapiate HTC au declarat pentru 4GNews ca Nexus 9 este unul dintre cele doua device-uri pe care taiwanezii le pregatesc pentru lansarea "Double Exposure" din 8 octombrie.
Alaturi de tableta Nexus 9, se pare ca HTC va prezenta si un aparat foto cu functii avansate de filmare, similar GoPro si care va avea o forma mai putin conventionala.
Despre acelasi gadget foto se spune ca va putea fi controlat cu ajutorul tabletei Nexus 9.

Cele mai recente informatii publicate online referitoare la Nexus 9 indica specificatii de top pentru urmatoarea tableta Google.
Nexus 9 va fi dotata cu chipset-ul Nvidia Tegra K1 pe 64 biti cu CPU la 2,5GHz, va rula Android 5.0 si va avea un display de 8,9 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.
Sursa: 4GNews via BGR 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?