Apple Music va fi lansat maine si in Romania. Vedeti cand puteti face update la iOS 8.4
1/16909
calendar_month 29 Iun 2015, 12:40
Apple Music si postul de radio Beats 1 vor fi lansate oficial maine, 30 iunie, cand este programata si publicarea iOS 8.4. Posesorii romani de iPhone, iPad, iPod Touch si Mac, dar si utilizatorii de PC (necesita instalarea Itunes, implicit un Apple ID) vor avea acces la testarea gratuita pentru trei luni a noului serviciu al Apple, dupa care vor putea opta pentru unul dintre abonamentele disponibile.
Serviciul Apple Music va fi disponibil, dupa perioada de trei luni de acces gratuit, prin intermediul a doua abonamente: unul individual (un singur user); un abonament de familie (pentru pana la 6 utilizatori), dupa cum informeaza Apple pe pagina oficiala pentru Romania.

Interesant ar fi ca preturile speculate in ultima perioada in online-ul romanesc sa se confirme, iar serviciul sa coste 5 euro pentru abonamentul individual (in loc de 9,99 euro, cat reiesea din informatiile oficiale), respectiv 8 euro, pentru aboamentul de familie, in loc de 14,99 euro. Pana la lansarea programata pentru maine a serviciului NU putem confirma aceste preturi.
Trebuie spus ca postul de radio online Beats 1 va fi disponibil gratuit si nu va trebui sa faceti abonament daca doriti sa accesati doar acest modul.

Posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch (generatia a 5-a) trebuie sa stie ca vor putea face update la iOS 8.4 (care activeaza si Apple Music), maine, 30 iunie, dupa ora 18.00, ora Romaniei. Posesorii de PC-uri trebuie sa actualizeze iTunes la ultima versiune.
Pentru mai multe informatii, accesati site-ul Apple

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?