hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Apple iPad mini 2 va fi dotat cu cititor de amprenta

Apple iPad mini 2 va fi dotat cu cititor de amprenta

calendar_month 30 Sep 2013, 09:00
Cele mai recente speculatii pe seama iPad mini 2 spun ca tableta Apple va include, ca si iPhone 5S, cititorul de amprenta Touch ID.
Lansarea iPad mini 2 ar putea fi la o distanta de doar cateva saptamani, iar speculatiile pe marginea noului device de la Apple incep sa se inmulteasca.

In timp ce adaugarea senzorului de citire a amprentei Touch ID este cea mai recenta informatie referitoare la tableta, zvonuri ceva mai vechi spun ca generatia a doua a iPad mini va marca si o evolutie a calitatii ecranului, dupa cum v-am informat anterior.
iPad mini 2 va dispune de Retina Display aproape in mod sigur, avand in vedere ca Apple trebuie sa contracareze noul Nexus 7 al Google care ofera acum o rezolutie de 1920 x 1200 p si 323 ppi.

De asemenea, iPad mini 2 va beneficia in mod cert de un upgrade pe parte de procesor. Cel mai probabil, iPad mini 2 va dispune de puterea procesorului Apple A7. In aceste conditii este foarte interesant de vazut care fi si autonomia noului device.
Anuntul oficial pentru iPad mini va veni din partea Apple in cursul lunii octombrie, odata cu prezentarea noului iPad 5.
Sursa: Geek 

Sondaj

Ce placa video aveti?