hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Apple ar putea lansa doua modele de iPad Pro anul viitor - ecran imens

Apple ar putea lansa doua modele de iPad Pro anul viitor - ecran imens

calendar_month 18 Dec 2013, 11:00
Speculatiile pe seama unui iPad cu dimensiunea ecranului de 12,9 inci au aparut recent in presa internationala, iar acum alte zvonuri isi fac loc pe acelasi subiect.
Apple ar putea lansa, in 2014, nu unul, ci doua tabletPC-uri, care vor face parte din gama Ipad Pro, asta daca dam crezare celor de la International Business Times (IBT), citati de BGR.

Publicatia afirma ca prima versiune de iPad cu display de 12,9 inci, denumita iPad Pro, va avea ecran 2K si va fi lansata in prima parte a lui 2014, dar si ca Apple nu se va limita doar la un model din noua serie Pro de tablete.
Potrivit IBT, compania din Cupertino pregateste si o versiune cu rezolutie a ecranului 4K pentru iPad-ul de 12,9 inci. Lansarea sau prezentarea produsului ar urma sa aiba loc in octombrie 2014.
Nu este totul. IBT spune ca, odata cu lansarile tabletelor din seria Pro, Apple va propune consumatorilor si primul sau ceas inteligent, deja discutatul iWatch.
Va reamintim ca primele speculatii pe marginea lansarii unui iPad cu ecran de 12,9 inci au fost promovate recent si de The Wall Street Journal dar si de alte publicatii cu reputatie serioasa. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?